ANA SAYFA > GÜNDEM > AKPINAR: "SORUNLARI TEK TEK ÇÖZECEĞİZ"

AKPINAR: "SORUNLARI TEK TEK ÇÖZECEĞİZ"

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AKPINAR:

İnönü Mahallesi'ndeki Halk Buluşması'na katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, mahalle halkı ile bir araya geldi.

İnönü'deki en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu belirten Akpınar "Yerinde dönüşüm yapacağız ve kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Mahallenin sorunlarını da tek tek çözeceğiz" dedi.

BİN KİŞİ KATILDI

Katılımcı demokrasi anlayışı ile halkı da yönetim sürecine katmak isteyen ve Karşıyaka'nın her mahallesini gezerek sorunları ilk ağızdan dinleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Halk Buluşmaları" etkinliklerinin ikincisini İnönü Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı toplantıda belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve meclis üyeleri de yer aldı.

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Mahallenin sorunlarını serbest kürsüde dile getiren vatandaşlar, belediyeden isteklerini de sıraladı. Eksikleri tek tek dinleyerek not alan Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar da çözüm için ilgili bürokratları görevlendirdi. Akpınar, önem sırasına  göre tüm sorunları çözeceklerini de söyledi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM

Bölgenin en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çeken Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "İnönü Mahallesi bir kentsel dönüşüm bölgesi. Buradaki vatandaşlarımızın daha sağlıklı koşullarda yaşamaları için dönüşüm uygulanacak. Kimse mağdur olmayacak, kimse evinden- mahallesinden ayrılmayacak. Mahalledeki sorunlarınızı tek tek ve önem sırasına göre çözeceğiz. Bizimle ilgiliyse sorun yok ama diğer kurumları ilgilendiriyorsa onlarla da irtibat kurup, takipçisi olacağız. Bu kentin sahibi sizsiniz. Biz, sizler olduğunuz için varız ve size layık olmak için çalışacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber DERİ'N FİKİRLER'İN KAZANANLARI BELLİ OLDU
Sonraki Haber ÇEŞME MARİNA'YA ÜSTÜN TASARIM ÖDÜLÜ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?