ANA SAYFA > GÜNDEM > Akpınar, makam odasını Alaybey’e taşıdı

Akpınar, makam odasını Alaybey’e taşıdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar, makam odasını Alaybey’e taşıdı

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın halkla iç içe olabilmek ve sorunları yerinde dinleyebilmek adına başlattığı “Seyyar makam odası” uygulamasının bu haftaki durağı Alaybey Mahallesi oldu.

Kenti makam odasından değil, sokaktan yönetme isteğiyle “seyyar makam odası” uygulamasını hayata geçiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bu hafta Alaybey Mahallesi sakinleriyle buluştu. Alaybey Mahalle Muhtarlığı yanına kurulan seyyar makam odasında konuklarını ağırlayan Hüseyin Mutlu Akpınar, burada mahallelilerin sorunlarını da dinledi. Çözüm adresi belediye olan sorunları anında ilgili müdürlere ileten Akpınar, Karşıyaka Belediyesi’nin yasal sınırlamalar sebebiyle çözemeyeceği sorunlar için de yine vatandaşlara doğru muhattabı göstererek yardımcı olmaya çalıştı.

Engelli vatandaşa özel ilgi

Başkan Akpınar’ın makam odasını Alaybey’e taşıyacağını öğrendikten sonra kendi yaptığı motosikletiyle erkenden muhtarlık önüne gelen bedensel engelli bir vatandaş da Başkan’a isteklerini iletti. Engelli vatandaşa özel ilgi gösteren Akpınar, kendisine destek olmak için elinden gelen her şeyi yapacağının sözünü verdi.

Başkan Akpınar, seyyar makam odası uygulamasını önümüzdeki günlerde Karşıyaka’nın farklı mahallelerinde sürdürerek sorunları yerinde dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edecek.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bu afişler de ses getirecek!..
Sonraki Haber Ali Erten: Hesaplar denetlensin…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?