ANA SAYFA > GÜNDEM > Akpınar, Konya Ereğli başkanı Özgüven'i ziyaret etti

Akpınar, Konya Ereğli başkanı Özgüven'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akpınar, Konya Ereğli başkanı Özgüven'i ziyaret etti

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti.

 1977-1980 ve 1994-1999 yılları arasında Ereğli Belediye Başkanlığı yaparak Ereğli'ye birçok hizmeti kazandıran Merhum Kenan Akpınar'ın oğlu Karşıyaka Belediye Başkanı Ereğlili Hüseyin Mutlu Akpınar, Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti. Babası Kenan Akpınar'ın ölümünün üzerinden geçen ilk bayram olması nedeniyle diğer aile fertleri ile birlikte bayramı baba ocağında geçirmek için Ereğli'ye gelen Akpınar memleketinde ziyaretlerde bulundu.

Ziyaret programı çerçevesinde 30 Mart Mahalli Seçimlerinde Ereğli'nin şehri emini olmaya layık görülen çocukluk arkadaşı Özkan Özgüven'i de ziyaret eden Akpınar, hayırlı olsun temennilerini ileterek Başkan Özgüven'le hasret giderdi.

Gazetecilere ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyaka'da Ereğli'yi en iyi şekilde temsil eden bir Ereğlili hemşeriniz var" diyerek, Ereğli'de yetişen bir çok insanın devletin üst kademelerinde görev yaptığını bu durumun ise tüm Ereğlililer olarak kendilerini memnun ettiğini söyledi. İnsanoğlunun yedisinde ne ise yetmişinde de o olacağını sözlerine ekleyen Akpınar, çocukluk ve gençlik yıllarının Ereğli'de geçtiğini belirterek, "Benim yedim de Ereğli yetmişimde. Dün havasını soluyup suyunu içtiğimiz Ereğli'yi Cumhuriyet tarihinin en yüksek oy oranı ile Karşıyaka Belediye Başkanı seçilerek temsil etmekten gurur duyuyorum. Karşıyakalılar tarihinde ilk kez bir Ereğliliyi Belediye Başkanı olarak seçti. Buradan bir kez daha Karşıyakalılara teşekkür ediyorum. Sevgili arkadaşım Özkan Özgüven beye de görevinde başarılar diliyor, tüm Ereğlili hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Ziyaretten çok memnun olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, artık İzmir'de Ereğlililerin sesinin daha gür çıktığını anımsatarak, bir Belediye Başkanı olarak Karşıyaka gibi metropol bir ilçede Ereğli'yi temsil etmenin önemli olduğunu söyledi. Zaman zaman Akpınar ile görüştüklerini kaydeden Özgüven, Akpınar'ın Karşıyaka'da başlattığı projelerden Ereğli Belediyesi olarak örnek aldıklarını, istişareler yaparak çeşitli paylaşımlarda bulunduklarını kaydetti. Merhum Belediye Başkanı Kenan Akpınar'ın oğlu olmasının Başkan Akpınar'a ayrı bir sorumluluk ve kimlik kattığını vurgulayan Özgüven, Hüseyin Mutlu Akpınar'ın babası ile ne kadar gurur duysa az olacağını dile getirdi.

Merhum Kenan Akpınar'ın Ereğli'ye daha farklı ve güzel hizmetler kazandırdığını ifade eden Özgüven, Akpınar ile birlikte Ereğli'nin sesinin İzmir'de daha güçlü ve Ereğlililer platformunun İzmir'de daha aktif olduğunu kaydederek, Akpınar'a ziyaretten dolayı teşekkür etti ve görevinde başarılar diledi.

Konuşmalarının ardından Belediye Başkanı Özkan Özgüven makamında Hüseyin Mutlu Akpınar'a dönemin Belediye Başkanı Kenan Akpınar tarafından Ereğli'ye kazandırılan Atatürk Kültür Parkıyla ilgili bir tablo ile kök boyadan yapılan el emeği göz nuru el dokuması halı hediye etti. Akpınar ise Başkan Özgüven'e ise isminin yer aldığı Karşıyaka takımının formasını hediye etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Parfüm şişesi 5 kişiyi yaraladı
Sonraki Haber Linçten kurtulan tacizci için 2.yakalama kararı çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?