ANA SAYFA > GÜNDEM > Ahmet Eren Özen: Millet İttifakı'nın ortak adayı olarak göstereleceğimi düşünüyorum

Ahmet Eren Özen: Millet İttifakı'nın ortak adayı olarak göstereleceğimi düşünüyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ahmet Eren Özen: Millet İttifakı'nın ortak adayı olarak göstereleceğimi düşünüyorum

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken; Karşıyaka Belediye Başkanlığı için yeni bir isim daha adaylığını açıkladı. İYİ Parti’nin Karşıyaka’daki kurucu üyelerinden Karşıyaka Dostluk Grubu Başkanı Ahmet Eren Özen bugün düzenlenen bir kahvaltıda “ben de varım” dedi. 28 yaşındaki genç siyasetçi; Karşıyaka için 35 projesini de anlattı.

Siyasete Demokratik Sol Parti’de başladığını söyleyen Özen, yerel seçimlerde aday olmak istediğini ifade etti. “Büyüklerim elimden tutarsa adayım” diyen Özen; “her kesimden her görüşten insan pozitif yaklaşıyor, başta İYİ Parti teşkilatından ve CHP örgütünden olmak üzere çok sayıda destek mesajı ve telefonu aldım.  Takdir Genel Başkanlar’ın. Bir seçim işbirliği olduğu için bunun adı başkanlık olur, başkan yardımcılığı olur, meclis üyeliği olur; ben hizmet etmek ve projeleri gerçekleştirmek için hazır olduğumun bilinmesini istedim” şeklinde konuştu.

TERSANE’YE ÜNİVERSİTE, YALI’YA STAT

Taşınması gündemde olan tersaneye Turan Üniversitesi ve marina yapmak istediğini; Karşıyaka’nın en önemli eksikliğinin ise stat olduğunu belirten Özen, statın önündeki üç apartmanın kamulaştırılmasının ardından eski yerine yapılması gerektiğini savundu. İzmir Fuarı nostaljisinin yaşatılacağı bir belediye gazinosu, her mahalleye BESYO mezunlarının gözetiminde fitness salonlarının açılması, belediye internet televizyonu ve mobil aplikasyonun kurulması, gençlik merkezi yapılması, istihdam ofisi kurulması, Yamanlar’da atıl durumdaki eski karantina hastanesi ve bungolovların halka kazandırılması, otopark sorunun çözülmesi, Karşıyaka’ya İstasyon Meydanı’nın kurulması, edebiyat ve sanat festivallerinin düzenlenmesi, engelliler ve yaşlıların yaşamlarını kolaylaştıracak tedbirler ve yokuşlarda Norveç tipi ray sisteminin kurulması, deniz ulaşımını artıracak deniz taksi ve tur teknelerinin teşvik edilmesi, ilçeyi bölen İzban hattının alt ve üst geçitler ile düzenlenmesi, esnafın denetimi, çarşıdaki tabela estetiğinin sağlanması ve kaldırım işgallerinin son bulması, yerinde ve ada bazında kentsel dönüşüm, Buca’dakine benzer Atatürk ve İnönü masklarının kuzey çevre yolunun Mustafa Kemal ve İnönü Mahallesi girişine yapılması, Karşıyaka’nın kültürel ve tarihi alanlarının restore edilmesi, Karşıyaka Devlet Hastanesi’nin ilçeye yeniden kazandırılması, iskele önündeki tramvay ve yaya geçidinin düzenlenmesi, yeşil alanların arttırılması, kadın dayanışma ve semt evlerinin çoğaltılması, Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nin yıkılarak daha planlı bir kültür merkezinin inşa edilmesi, belediye tesislerinde güneş, yağmur suyu ve diğer atıklardan enerji elde edilmesiyle personelin maaşlarının zamanında ödenmesi ile 15 günde bir her mahallede halk meclisi toplayarak vatandaşların dinlenmesi de Özen’in projeleri arasında yer aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Elaziz Belediyespor ile yenişemedi
Sonraki Haber Karşıyaka’da Zübeyde Hanım seferberliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?