ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > AASSM’de muhteşem açılış

AASSM’de muhteşem açılış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AASSM’de muhteşem açılış

Fransa’nın büyülü sesi Dany Brillant, Adnan Saygun’un sezon açılış konseri için İzmir’e geliyor. 6 Ekim’deki konserin biletleri 29 Eylül’de satışa çıkacak.

Kentin kültür ve sanat hayatına renk katan seçkin etkinliklere evsahipliği yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), yeni sanat sezonunu görkemli bir konserle açacak. Dünyaca ünlü Fransız sanatçı Dany Brillant, AASSM’nin 6 Ekim 2016 Perşembe günü gerçekleştirilecek sezon açılış konserinde İzmirli sanatseverlerle buluşacak. Sanatçı, Büyük Salon’da saat 20.00’de başlayacak olan konserde kulakların pasını silecek. Konserin (salon 20 TL, balkon 10 TL) 29 Eylül 2016 Perşembe günü saat 10.00'da gişelerden ve www.aassm.org.tr adresinden aynı anda satışa çıkacak.

‘Bambino’, ‘Tant qu'il y aura des femmes’ ve ‘Quand Je vois tes Yeux’ gibi şarkılarıyla tüm dünyada hayranları olan sanatçı, konserde geçtiğimiz Şubat ayında çıkardığı ‘Le Dernier Romantique’ adlı yeni albümünden şarkıları da seslendirecek. 

Fransa’nın en ünlü sanatçılarından biri olan “kadife sesli” Dany Brillant; Arap, Yahudi, Fransız, İtalyan ve İspanyol kültürlerinin kesiştiği Akdeniz’in tam kalbinde, Tunus’ta doğdu. Sanatçı, bu çok kültürlülüğün etkisiyle Akdeniz ritimlerinden Fransız şansonları ve Porto Riko ezgilerine uzanan geniş müzik repertuarıyla hayranlarını büyülüyor. 

Sanatseverler, konser biletlerini AASSM, Kültürpark İzmir Sanat ve İsmet İnönü Sanat Merkezi gişelerinden temin edebilir. Bilgi için AASSM’nin 293 38 31 / 18 / 19 / 20, İzmir Sanat’ın 293 40 49 ve İsmet İnönü Sanat Merkezi’nin 293 46 04 nolu telefonları aranabilir, www.aassm.org.tr adresli site ziyaret edilebilir.

 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Kent ve Körfez Gezileri'' kaldığı yerden..
Sonraki Haber CV Tasarım Yarışması’na başvurular başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?