ANA SAYFA > GÜNDEM > 87. İEF'de Karşıyaka Coşkusu

87. İEF'de Karşıyaka Coşkusu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
87. İEF'de Karşıyaka Coşkusu

Bu yıl 87. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’na, ’Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı’ ile ’Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’ temasıyla katılan Karşıyaka Belediyesinin standı ilgi çekti.

Karşıyaka Belediyesi, 87. İEF'e 250 metrekarelik bir stantla katıldı. 3 No'lu holde bulunan stantta yer alan, ilçenin simgesi 'Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı' ile 'Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü'nden taşınan dinozor replikaları katılımcıların büyük ilgisini çekti. İlk günden yüzlerce kişi tarafından ziyaret edilen Karşıyaka Belediyesi standı, halk oyunları gösterileri ile de konuklarına renkli dakikalar yaşattı. Stantta, fuar boyunca Karşıyaka'nın doğal ve kültürel zenginlikleri ile belediyenin eğitim, kültür, teknoloji ve çevre gibi farklı alanlardaki örnek projeleri tanıtılacak. Üretici Kadın Kooperatifi'ne ayrılan bölümde de el emeği göz nuru ürünler sergilenecek ve satışa sunulacak. Ayrıca halk oyunları, jimnastik ve modern dans gösterileri, çocuklara yönelik aktiviteler ile sportif faaliyetler de fuara renk katacak.Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Türkiye'nin en büyük ve köklü fuar organizasyonlarından biri olan İEF'ye, Karşıyakamıza çok yakışan bir stantla katıldık. Fuarda yatırım ve hizmetlerimizi geniş kitlelere aktarıyoruz, güzelliklerimizi ve zenginliklerimizi paylaşıyoruz. Etkinlik ve sürprizlerimizle de tüm ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmesini sağlıyoruz. Herkesi standımıza bekliyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege Üniversitesi Karşıyaka Yerleşkesi açılış için gün sayıyor...
Sonraki Haber Karşıyaka'da ''Türk Edebiyatı'nda Şiir ve Kadın'' etkinliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?