ANA SAYFA > GÜNDEM > 55 Yaş üstünün yeni buluşma noktası: Sağlıklı Yaş Alma Merkezi

55 Yaş üstünün yeni buluşma noktası: Sağlıklı Yaş Alma Merkezi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
55 Yaş üstünün yeni buluşma noktası: Sağlıklı Yaş Alma Merkezi

Karşıyaka Belediyesi’nin Mavişehir’de hizmete sunduğu Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, 55 yaş ve üzeri Karşıyakalıların yeni buluşma noktası oldu. Sosyal yaşamın kapılarının açıldığı ve kültürel, sanatsal, sportif onlarca etkinliğin düzenlendiği merkeze; 20 günde bin 100 kişi kayıt yaptırdı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği örnek projelere bir yenisini daha ekleyerek, ‘Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’ni hizmete açan Karşıyaka Belediyesi, 55 yaş ve üzeri vatandaşlara, sosyal yaşamın kapılarını araladı. Kütüphane, bilgisayar sınıfı, kurs odaları, oyun ve dinlenme salonu, hemşire- psikolog odası ve kuaför salonu ile Bilge Çınarların yeni buluşma noktası olan merkeze 20 gün içinde bin 100 kişi başvurdu.

Resim, Plates, Koro, Örgü, Aşçılık, Tango gibi 16 farklı branştaki kurslar için kayıt yaptıran ‘bilge çınarlar’ 13 Kasım’dan itibaren derslerine başlayacak. Kurslarda uzman eğitmenler eşliğinde hayallerini gerçeğe dönüştürecek olan kursiyerler bir yandan da yeteneklerini keşfedecek.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Çağdaş toplumlar, geçmişin değerlerini öğrendikçe, onlardan, gelecek adına yararlanmayı başardıkça, geleceğe umutla ve güvenle yürüyebilir. "Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi”, bir yandan size sağlıklı, huzurlu bir ortam sunarken, bir yandan da sizlerin bizlerle ve hayatla iletişimini canlı ve üretken tutmayı amaçlamaktadır. Çünkü biz geçmişimizden güç alıyor ve geleceğe güvenle bakıyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin baş köşesinde de Bilge Çınarlarımız durmaktadır" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yeni Doğan Bebek Kıyafetleri
Sonraki Haber KA2 Stratejik ortaklık projesinin Yaygınlaştırma Semineri yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?