ANA SAYFA > EĞİTİM > 42 okulda başladı, yıl boyunca sürecek

42 okulda başladı, yıl boyunca sürecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
42 okulda başladı, yıl boyunca sürecek

İlçe belediyelerin temizlik çalışmalarına mahallelerde ekip ve araçlarıyla destek veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kez okullarda temizlik seferberliği başlattı. İhtiyaç sıralamasına göre belirlenen okullar ilaçlandı, temizlendi; bahçesindeki ağaçlar budanarak pırıl pırıl hale getirildi. Temizlik seferberliğinin yıl boyunca süreceği bildirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kendi sorumluluk alanında bulunan ana arter, meydan ve bulvarların temizliği için aralıksız çalışırken, hem ilçe belediyelerinin hem de okulların temizlik hizmetlerine de omuz veriyor. Büyükşehir Belediyesi'nin süpürme personeli, yol süpürme aracı, basınçlı yol yıkama ve yüksek basınçlı yol yıkama araçlarıyla mahallelerde sürdürülen temizlik harekatı okullarla devam ediyor. Yeni döneme giren okullar, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin dört koldan yürüttüğü temizlik çalışmalarıyla pırıl pırıl hale getiriliyor.  Okulların bahçe ve çevresi temizlenirken, ilaçlama ekipleri tarafından okulun içi ve dışı ilaçlanıyor. Diğer bir ekip ise  ağaçları buduyor.

Çiçekle karşıladılar
Geçtiğimiz günlerde Karabağlar Zeyni Hanım Okulu’nda yürütülen temizlik çalışmaları hem okul yönetimini hem de velileri sevindirdi. Anaokulu öğrencileri belediye personeline çiçek vererek teşekkür etti. Karabağlar Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Süleyman Can, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinden çok memnun olduklarını belirterek, “Kapsamlı bir temizlik yapılıyor. Okullar açıldığında çocuklarımız ve velilerimiz buraları pırıl pırıl gördüklerinde çok sevindiler. İhtiyacı olan diğer okullarımızda da temizlik çalışması yapacaklar. Başkanımıza ve belediye personeline teşekkür ediyoruz” dedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik seferberliği, ihtiyacı olan öncelikli 42 okuldan başladı. Yetkililer, çalışmaların yıl boyunca süreceğini bildirdi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TYF-DTO Rüzgar Sörfü Türkiye Şampiyonası Çeşme'de başlıyor
Sonraki Haber Karşıyaka Spor Kulübü kaybettiği gelirlerini istiyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?