ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 3. İzmir Çocuk Tiyatroları Festivali Başlıyor

3. İzmir Çocuk Tiyatroları Festivali Başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
3. İzmir Çocuk Tiyatroları Festivali Başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Sanat Büyük Salon'da izleyicilerle buluşacak olan festival kapsamında 7 oyun, 36 gösterim yapacak. Üç yıldır küçük izleyicilerin merakla beklediği bir festival olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İzmir Çocuk Tiyatroları Festivali üçüncü kez perdelerini açacak.

Bu yıl festival kapsamında Küçük Prens, Nasreddin Hoca Günümüzde, Renkli Düşler Kumpanyası, Benim Güzel Pabuçlarım, Kutup Misafirleri, Sihirbazın Çırağı ve Sakar Mucitler oyunları sahnelenecek. +4 yaştan itibaren izlenebilecek oyunlar için bireysel katılım 15 lira toplu katılımlar 10 lira olacak. 05325160797 numaralı telefondan rezervasyon yapılabilecek.

Festival yönetmeni Alper Akdeniz “Bu yılda perdelerimizi açıyor olmanın gururu içerisindeyiz. Bizimle beraber olan değerli öğretmen ve velilerimizi canı gönülden kutluyorum. Bu festivale Didim'den, Salihli'den ve Akhisar'dan gelen izleyici okullarımız var. Bunlar bizim için gurur verici. Her geçen gün daha iyi bir festival nasıl yapabiliriz diye düşünüyoruz. Bu yıl 9-16-19-20-22-23-26-27 Kasım tarihlerinde İzmir Sanat Büyük Salonda olacağız. Bütün küçük izleyicilerimizi bekliyoruz.” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 22 Grammy ödüllü Chick Corea, Avrupa turnesine İzmir'de başlayacak
Sonraki Haber İzmir'de trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı azaldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?