ANA SAYFA > SPOR > 2.ZÜBEYDE HANIM MASTERLER TUNUVASI BAŞLIYOR

2.ZÜBEYDE HANIM MASTERLER TUNUVASI BAŞLIYOR

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2.ZÜBEYDE HANIM MASTERLER TUNUVASI BAŞLIYOR

Karşıyaka Alaybey Masterler Sportif Faaliyet ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin KArşıyaka Belediyesi katkılarıyla düzenlediği 2.Zübeyde Hanım Masterler Futbol Turnuvası 2 Haziran’da başlıyor…

İlk kez geçen yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen turnuvada bu sene Alaybey, Karşıyaka, Bostanlı, Balçova, Gaziemir, Halk Eğitim, İzmirspor, Ceylan76, Smyrna ve Güzelbahçe Masterler şampiyonluk için mücadele edecek.

Hasan Türker Futbol Sahası'nda düzenlenecek olan turnuva 2 Haziran Pazartesi günü saat 19:00'da Şöhretler Takımı ile Turnuva Karması'nın gösteri maçıyla başlayacak. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın da formasını giyeceği Şöhretler takımını hocaların hocası Cevat Gök çalıştıracak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber SARICA:''TARAFTARIMIZA MİNNETTARIZ''
Sonraki Haber KARŞIYAKA'DA HALKLA BULUŞMALAR BAŞLADI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?