ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 25. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde Leïla Martial Trio deneyimi

25. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde Leïla Martial Trio deneyimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
25. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde Leïla Martial Trio deneyimi

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği 25. İzmir Avrupa Caz Festivali’nin izleyicileri 12 Mart 2018 akşamı AASSM’de olağanüstü bir müzik deneyimi yaşadı.

İzmir Fransız Kültür Derneği işbirliği ile yapılan Leïla Martial Trio konserinde, sesini eşi benzeri olmayan bir enstrüman gibi kullanan Leïla Martial, dinleyenlerini mest etti.  Pierre Tereygeol'in ateşli gitar soloları ve Eric Perez'in kontrollü bir şelaleye dönüşen ritimleri ile eşlik ettiği Leïla Martial, ikinci albümleri Baabel’den parçalar seslendirdi. Çılgınlıktan huzura doğru ustaca seyreden ve beklenmedik dönüşlerle dinleyenlerini büyüleyen üç müzisyenin uyumlu birlikteliği ortaya unutulmaz bir konser çıkardı. Dinmeyen alkışlara insan sesinin ulaşılmaz güzelliğini kanıtlayan bir solo ile teşekkür eden Leïla Martial, konser sonunda albümlerini imzaladı, dileyicileri ile sohbet etti.

25. İzmir Avrupa Caz Festivali, 15 Mart 2018 Perşembe günü İzmir İsviçre Konsolosluğu işbirliği ile yapılacak VEIN Feat. Aarhun Jazz Orchestra konseri ile devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber PAOK maçında Pınar Karşıyaka ile KafKaflamaya hazır mısın?
Sonraki Haber Türkiye'nin ilk kadın avukatı anısına orman kuruluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?