ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 24.İzmir Avrupa Caz Festivali'nin afişi İstanbul'dan

24.İzmir Avrupa Caz Festivali'nin afişi İstanbul'dan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
24.İzmir Avrupa Caz Festivali'nin afişi İstanbul'dan

İKSEV’in düzenlediği 15. Caz Afişi Yarışmasını, İstanbul’dan katılan Suzan Kıryaman’ın afişi kazandı. Emre Karacan ikinci, Sevda Ateş ise üçüncü oldu. Jüri Özel Ödülü çağkan Küçükdağaşan’a verildi.

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) açtığı “15. Caz Afişi Yarışması” sonuçlandı. Yarışmaya İstanbul’dan katılan grafik sanatçısı Suzan Kıryaman’nın çalışması 24. İzmir Avrupa Caz Festivali’nin afişi olarak seçildi.

Prof. Dr. Hakan Ertep, Cihangir Elmaskaya, Maksude Kılıç, Kutsal Lenger, Hüseyin Ekinciler, Okan Özgen ve Ayşe Tatari’den oluşan seçici kurul, ikinciliği Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü son sınıf öğrencisi Emre Karacan’ın, üçüncülüğü ise Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Yüksek lisans Öğrencisi Sevda Ateş’in çalışmalarına verdi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Görsel İletişim tasarımı 3. Sınıf öğrencisi Çağkan Küçükdağaşan’ın afişi ise Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

Seçici Kurul Toplantısı sırasında, çalışmalarından biri sergilenmeye değer görülen, Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Yüksek Lisans Öğrencisi Özlem Yılmaz’ın Zlym01 rumuzlu diğer çalışması 31. Uluslararası İzmir Festivali Afişi olarak seçildi.

15. Caz Afişi yarışmasına Türkiye’nin hemen her yerinden 396 Afiş katıldı. 22 afiş şartnameye uymadığı gerekçesi ile diskalifiye edildi.

Ödüllü afişlerle birlikte toplam 33 Afiş 24. İzmir Avrupa Caz Festivali süresince Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sergilenecek. Ödüller ve katılım belgeleri Festival’in açılış konserinden önce verilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Anadolu Yakası Kurye
Sonraki Haber CHP’li Sertel, Ak Parti hükümetine İzmir modeliyle kalkınmayı anlattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?