ANA SAYFA > EĞİTİM > 22 MADALYA'DAN 13'Ü KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR'IN OLDU

22 MADALYA'DAN 13'Ü KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR'IN OLDU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
22 MADALYA'DAN 13'Ü KARŞIYAKA ÖZEL YAMANLAR'IN OLDU

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Buca Eğitim Fakültesi Fen ve Matematik Olimpiyatları (BEFMO)'nda, 22 madalyanın 13’ünü Özel Karşıyaka Yamanlar okullarından öğrenciler kazandı.

Üstün Zekalıların Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından lise ve ortaokullar arasında düzenlenen BEFMO'ya, 52 okuldan toplam 423 öğrenci katıldı.
Özel Yamanlar Koleji üç altın, dört Gümüş ve altı bronz, 60. Yıl Anadolu Lisesi iki, İzmir Atatürk Lisesi bir, Özel Ege Lisesi bir, DEÜ Özel 75. Yıl Ortaokulu iki, Özel İzmir Ortaokulu iki, MEV Özel Güzelbahçe Ortaokulu bir madalya kazandı. Buca Eğitim Fakültesi konferans salonunda ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren öğrenciler ödüllerini Dekan Prof. Dr. Süleyman Başlar, Üstün Zekalıların Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Burak Karabey ve diğer akademisyenlerin elinden aldı.
Özel Yamanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sebahattin Kasap, yaptığı açıklamada, "Bilim olimpiyatlarının marka okuluyuz. Okulumuz bugüne kadar uluslararası bilim olimpiyatlarında 140 madalyayla ülkemize en çok madalya kazandıran okuldur. Geleceğin bilim olimpiyatçılarını, ilkokuldan başlayarak yetiştiriyoruz." dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BAŞKAN KOCAOĞLU: ALIN BELEDİYE BİNASINI DA OTEL YAPIN...
Sonraki Haber ATATÜRK'Ü ANMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?