ANA SAYFA > SPOR > 2018 Cumhuriyet Kupası Engel Atlama Yarışmaları İzmir'de

2018 Cumhuriyet Kupası Engel Atlama Yarışmaları İzmir'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2018 Cumhuriyet Kupası Engel Atlama Yarışmaları İzmir'de

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Engel Atlama Yarışmaları, 27-29 Ekim tarihlerinde İzmir Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Tüm Türkiye’den 14 kulübün katılım gösterdiği yarışmalara ilginin fazla olduğunu belirten İzmir Atlı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Esra Karagülle, yarışmalara gösterilen katılımdan ve ilgiden çok memnun olduklarını dile getirdi. Karagülle, bu yıl 33. Kez düzenlenecek olan 2018  Cumhuriyet Kupası’nın geçmiş yıllara oranla daha fazla talep gördüğüne dikkat çekerek, “27-29 Ekim tarihlerinde İzmir Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenecek olan Cumhuriyet Kupası yarışmalarımızda tüm sporseverleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. İki canlının beraberce yaptığı tek spor olan binicilik engel atlama yarışmalarına tüm sporseverleri coşkulu turnuvamıza bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP'li Yılmaz: Karşıyakalılar cevap bekliyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Beşiktaş deplasmanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?