ANA SAYFA > EKONOMİ > 2 METRELİK KEBAP

2 METRELİK KEBAP

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2 METRELİK KEBAP

İzmir’de yeni açılan Seyami Usta tarihi adana kebap ve kaburga salonunda metrelik kebaplar servis ediliyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in açılışını yaptığı kebap salonunda kaburga dolması ve metrelik kebap servisi dikkat çekti.

Bursa’dan sonra İzmir pasaport civarında bir şube açtıklarını belirten Seyami  Usta  Bursa’daki merkezlerinin açılışında 16 metrelik mangal kurarak 16 metre uzunluğunda kebap yaptıklarını, İzmir’de de 35 metrelik mangal kurmayı düşündüklerini ancak fiziki şartların buna elvermediğini söyledi. İzmirliler kaburga dolmasını ve metrelik kebabı seveceklerini de söyleyen Seyami Usta “yeni bir servis anlayışı ile İzmirlilerin hizmetinde olmaktan mutluyuz” dedi.  

Haber ve Fotoğraf: YILMAZ DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA ANAOKULU TÜRKİYE ŞAMPİYONU...
Sonraki Haber PINAR KSK'DE KOMBİNE FİYATLARI BELİRLENDİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?