ANA SAYFA > SPOR > 1912 Karşıyaka Derneği'nden Başkan Kocaoğlu ve Akpınar'a çağrı...

1912 Karşıyaka Derneği'nden Başkan Kocaoğlu ve Akpınar'a çağrı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
1912 Karşıyaka Derneği'nden Başkan Kocaoğlu ve Akpınar'a çağrı...

1912 Karşıyaka Derneği, resmi sitesinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a çağrı yaparak KSK için destek istedi...

1912 Karşıyaka Derneği'nin açıklaması şöyle:

"Karşıyaka Spor Kulübünü zorlu bir sezon bekliyor. Kulüp yönetimimiz bu zorluklarla mücadele ediyor. Bu zorlu maraton da onların yanında olmak, desteklemek hepimizin görevi olmalı diye düşünüyoruz. Kentin tüm bileşenleri ile başarıya giden yolda yürümek için sezon öncesinde büyük bir enerji yaratmalıyız.

Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu ve Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar...

Belediyelerin spora olan katkıları her geçen gün artarak sürüyor. Ülkemizdeki birçok belediye gerek ekonomik sıkıntı gerek altyapı sıkıntısı yaşayan kulüplere el vererek ülke sporuna katkıda bulunuyorlar. Ülkemizin birçok yeri, gerek merkezi yönetimin gerekse belediyelerin sportif yatırımlarıyla büyük gelişim gösteriyorlar ve çok sayıda büyük ve güzel tesis inşa ediliyor. Bu tablo karşısında kentimizin spor tesisleri ise maalesef beklentinin çok altında kalıyor. Bu konuda şehrimizin bir an önce atılıma geçmesinin spor kulüplerimizin başarılarını tetikleyerek kentimizin sportif bir başkent haline gelmesine büyük bir destek vereceği muhakkaktır.

15 haziran büyük başkanımız Ahmet Piriştina’nın toprağa verişimizin 13. yıldönüydü.  Onun kentimize olan katkısı satırlara sığmayacak kadar büyük ve anlamlıdır. Tüm kentin sevgilisi olmuş başkanımızın biz Karşıyakalılar gönlündeki yeri ise çok başkadır. Yelken şubemize yaptığı katkılarının yanında, Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerimizdeki basketbol altyapı salonlarının yapımındaki desteği ile geleceğimiz olan gençlerimizin spora kazandırılmasında büyük rol oynayan, her sıkıştığımızda daima yanımızda olan başkanımızı unutmamız mümkün değildir. Başkanlarımız, aramızdan ayrıldıklarında dahi, spor kulüplerimize verdikleri katkılarla isimleri onlarca yıl yaşamakta, minnet ve şükranla anılmaktadır.

Sizlerin de, birçok spor branşını bir arada yürüterek kentimizin spor kültürüne katkı koyma çabasındaki kulübümüzün yanında yer aldığınızı ve geçmiş dönemde kulübümüze çok değerli katkılar verdiğinizi büyük bir memnuniyetle izledik. Ancak gelinen noktada bu desteğin daha da artmasına ihtiyaç duymaktayız. Karşıyaka Spor Kulübü için önümüzdeki dönem oldukça çetin geçecektir. Bu konuda değerli kulüp yönetimimiz elinden gelen her çabayı göstermektedir. Geçen yıl yaşanan birçok ekonomik sıkıntıya rağmen sezonlarını başarıyla sonlandıran takımlarımızın bu sene sıçrama yapması ve başarılı bir sezon geçirmesi için sizlerden biraz daha fazla destek beklemekteyiz.

Geçmişte yaşanan tüm tartışmaları silerek Karşıyaka Stadyumu inşaatına destek vermenizi, voleybol şubemizin Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde yapmakta olduğu altyapı salonumuza bir tuğla da sizin koymanızı, Sasalı ’da ya da farklı bir bölgede futbol altyapımız için bir tesis kurulmasına öncülük etmenizi ve bir üst lig mücadelesi verecek futbol şubemize ekonomik destekte bulunmanızı beklemekte ve dilemekteyiz.

Geçmişte yüzme ve su topunun  merkezi olan  Karşıyaka, sizlerin destekleriyle oluşacak tesisler ve yapılanmayla yakın gelecekte  ulusal ve uluslararası şampiyonluklara ulaşacaktır. Bu konuda değerli desteklerinizi beklemekteyiz.

Karşıyaka Spor Kulübü çatısı altında yapılacak her girişim için de bu sözümüz geçerlidir.

Haydi değerli başkanlarımız. Kulübümüze desteğinizi yoğunlaştırarak bu önemli dönemeçte bizleri sevindiriniz !  Karşıyakalı asla unutmaz…

Öte yandan en kısa sürede Karşıyaka Spor Kulübü çatısı altında, hiçbir ayrım olmadan, kentimizin milletvekilleri, belediye başkanlarımız, divan kurulumuz, camia büyüklerimiz, eski başkanlarımız ve yöneticilerimiz, değerli sponsorumuz, kentimizin sivil toplum örgütleri, büyük Karşıyaka taraftarı temsilcileri aynı masanın etrafında toplanarak güzel yarınlar adına yapabileceklerimizi ortaya koymaya davet ediyoruz.

HAYDİ KARŞIYAKA OMUZ OMUZA…."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Otizm Korosu 90’lar Nostalji Gecesi'nde büyüledi
Sonraki Haber Bornova’da ilk iş babalık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?