ANA SAYFA > GÜNDEM > 19 Mayıs Kupası'nı Cumhuriyetgücü kazandı

19 Mayıs Kupası'nı Cumhuriyetgücü kazandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
19 Mayıs Kupası'nı Cumhuriyetgücü kazandı

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı Spor Komisyonunun düzenlediği “19 Mayıs Futbol Turnuvasını” Cumhuriyetgücü kazandı.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığının Tellibahçe Spor Kompleksi'nde düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı futbol turnuvasına 13 takım katıldı… Eleme usulü gerçekleştirilen turnuvanın final maçında rakibi Güvenlikspor’u yenen Cumhuriyetgücü futbol takımı kazandı.

Son derece çekişmeli geçen final maçını CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, CHP Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı Uğur Ermeş ve futbol severler izledi.

Turnuvanın şampiyonu Cumhuriyetgücü’nün, şampiyonluk kupasını CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım verdi…

CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım; “Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere bıraktığı en büyük miras olan Cumhuriyeti sonsuza kadar sahip çıkacağız… CHP yönetimi olarak Atatürk'ün gençlere olan güvenini göstermek için bu turnuvayı düzenledik, turnuvayı geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen Meclis Üyemiz Murat Ilgın ve Yönetim Kurulu Üyemiz Yiğit Karayılanoğlu ile spor komisyonunda görev yapan arkadaşlarımıza, turnuvaya katılan bütün sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ekonomide kural!..
Sonraki Haber Karşıyaka kadrosunu korumaya çalışacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?