ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > 152 çocuğa ayakkabı...

152 çocuğa ayakkabı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
152 çocuğa ayakkabı...

Karşıyaka Kızılay Şube Başkanlığı öncülüğünde Örnekköy Şehit Astsubay Erkan Durukan ilkokulu’nda okuyan 152 çocuğa ayakkabı giydirildi.

Karşıyakalı işadamlarından Hakan Solak ve Altuğ Algür tarafından sağlanan 152 çift ayakkabı öğrencilere dağıtıldı. Daha önceden ihtiyaç sahibi çocukların ayakkabı numaraları tespit edildi. Tespit edilen kız ve erkek çocuklar için sağlanan ayakkabılar öğrencilerin isimleri okunarak kendilerine poşet içerisinde dağıtıldı.
Ayakkabıların dağıtımında Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İlçe Müftüsü İsa Gürler,Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, BESİAD Başkanı Ali Akdaş, Başkan Vekili Emre İpek, Hakan Solak, Altuğ Algür, Osman Avcı, Okul Müdürü Süheyla Güler Erden ve öğrenciler hazır bulundu. Kaymakam Yücel ve Kızılay Başkanı Karadeniz işadamları Solak ve Algür’e yardımlarından dolayı teşekkür eti. 
Dağıtımdan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu ve Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz tarafından  iş adamları Hakan Solak ve Altuğ Algür’e birer plaket verildi. Kızılay başkanı ve işadamları bundan sonrada okula yardımlarının devam edeceğini söylediler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Organ Bağışı Haftası etkinlikleri ilgi gördü
Sonraki Haber Yahşi, aday öğretmenlerle bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?