ANA SAYFA > SPOR > 11. Uluslararası Fair Play Karikatür Sergisi Karşıyaka'da 2. kez sergilenecek

11. Uluslararası Fair Play Karikatür Sergisi Karşıyaka'da 2. kez sergilenecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
11. Uluslararası Fair Play Karikatür Sergisi Karşıyaka'da 2. kez  sergilenecek

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Konseyi tarafından Karşıyaka Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi 2016 Fair Play Karikatür Sergisi 26 Şubat-4 Mart tarihlerinde Karşıyaka Belediyesi girişindeki sergi salonunda sergilenecek.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi 2016 Fair Play Karikatür Sergisi Dünya Fair Play Büyük Ödülü'ne layık görülen sergi daha önce Karşıyaka Mavişehir’deki Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’nde sergilenmiş ve büyük ilgi görmüştü.
473 eser arasından birinciliği elde eden Türkiye’den Önder Önerbay, ikinci Avusturalya’dan Louis Pol, üçüncü İran’dan Malek Sheıkhi, dördüncü Brezilya’dan Ramundo Ruck’nin eserleri ile sergilenmeye değer görülen 55 eser  “11.Uluslararası Fair Play Karikatürleri Sergisi”nde yer alıyor.
Serginin açılış töreni 26 Şubat Pazartesi günü saat 19.00’da yapılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kıbrıs’ın iki yakası Karşıyaka’da buluşuyor
Sonraki Haber İzmir Tek Kişilik Oyunlar Festivali başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?