ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Sweatshirt modelleri ve kombinleri

Sweatshirt modelleri ve kombinleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 Sweatshirt modelleri ve kombinleri

Hem erkek hem bayanlar için üretilmekte olan sweatshirt modelleri oldukça farklı tasarımlara sahip olabilmektedir.

Erkek modellerinde boğazlı, kapüşonlu ya da bisiklet yakalı ürünler bulunmaktadır. Bu sayede her mevsime uygun seçeneklerinin olduğu söylemek yanlış olmayacaktır.

Spor bir görünüm kazandıran sweatshirt modelleri uzun kollu da olabilmektedir. Pantolon ya da şort ile kombin yapılması çok daha şık bir imajının oluşmasını sağlayacaktır. Kolsuz modellerde ise tişört kullanımı çok daha iyi duracaktır. Bazı modellerinde önünde fermuar ya da düğme bulunabilmektedir. Bunlarda deri ya da kot ceketler ile kombinlenebilir. Pamuk ya da polyester malzeme kullanılmasının yanında baskılı modelleri de vardır.

Birçok farklı modeli bulunan sweatshirtler için mağaza gezmeye gerek yoktur. Çok daha fazla ürüne kısa bir zaman diliminde zahmetsiz bir şekilde bakılması mümkündür. http://shop.ltbjeans.com/erkek-sweatshirt-modelleri/ linki ile açılan sayfada erkeklere özel modeller yer almaktadır. Oldukça şık ve kaliteli olmasının yanında makul fiyatlara da sahip olunması önemlidir. Siteden alınacak ürünlerin garantisi de bulunmaktadır. Kredi kartı dışında kapıda nakit olarak da ödeme işlemlerinin yapılması mümkündür.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Spor ceket şıklığı
Sonraki Haber Vücut tipine göre tayt modelleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?