ANA SAYFA > SPOR > ŞİMŞEK: BAŞLADIĞIM İŞİ BİTİRMEK İÇİN KALDIM

ŞİMŞEK: BAŞLADIĞIM İŞİ BİTİRMEK İÇİN KALDIM

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 ŞİMŞEK: BAŞLADIĞIM İŞİ BİTİRMEK İÇİN KALDIM

Karşıyaka'yla yeniden anlaşan teknik direktör Yusuf Şimşek, "Başladığım işi bitirmek için kaldım" diyerek yeni sezon hedeflerinin en az play off oynamak olduğunu söyledi.

Medical Park Antalyaspor, Şanlıurfaspor ve Orduspor'dan cazip teklifler almasına rağmen Karşıyaka'da kalmayı tercih ettiğini dile getiren Şimşek, "Geçen sezon ikinci yarıda iyi bir hava yakaladık. Bu sezon kadroyu korur, 4-5 takviye yaparsak iddialı takım olma yolunda önemli adım atarız. Başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İç transferde sözleşmesi biten tüm oyuncularla görüşülmesini isteyen genç teknik direktör, "Alacağı için Futbol Federasyonu'na başvuran Cafercan'ın kalmasını istiyorum. Geçen sezon tam kapasiteyle oynayamadı ama yeteneklerine güveniyorum. Sezon başı kampı yaparsa en iyi transfer o olur" diye konuştu. Kiralıklardan Hüseyin, Servan ve Cenk Güvenç'i yeniden kadroda görmek istediğini belirten Şimşek, "Medical Park Antalyaspor'un Hüseyin'i vermesi zor ama Cenk konusunda Çaykur Rizespor'la temastayız" dedi.

Karşıyaka iç transfer görüşmelerine yarın başlayacak. Yönetim ilk etapta sözleşmesi biten Ahmet Arı, Burak, Mustafa, Caner ve Erdi'yle masaya oturacak. Burak ve Erdi'nin ilk görüşmede imza atabileceği bildirilirken, Ahmet'e Süper Lig'e çıkan Mersin İdman Yurdu'nun talip olduğu öğrenildi. Kadroda 4 sezondur yer alan kaptan Mustafa ile iki yıldır oynayan Caner'in kalıp kalmayacağı belirsiz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber NAZIM'A KARŞIYAKA'DA ANMA
Sonraki Haber KARŞIYAKA’YA KADIN ELİ DEĞECEK

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?