ANA SAYFA > SPOR > Rüzgâr Sörfü Slalom Türkiye Ligi'nin 2.ayağı Dikili'de yapıldı...

Rüzgâr Sörfü Slalom Türkiye Ligi'nin 2.ayağı Dikili'de yapıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 Rüzgâr Sörfü Slalom Türkiye Ligi'nin 2.ayağı Dikili'de yapıldı...

Türkiye Yelken Federasyonu-Deniz Ticaret Odası Rüzgâr Sörfü Slalom Türkiye Ligi’nin ikinci ayağı olan Dikili yarışları, Dikili Belediyesi ev sahipliğinde 13-16 Temmuz tarihleri arasında Çandarlı Doğu Plajı’nda gerçekleştirildi. 60 sporcunun katıldığı yarışlar çekişmeli geçerken büyük heyecana sahne oldu.

Yarışmada dereceye giren sporculara kupaları, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mihri Çelik, Dikili Belediyesi Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Murat Durak, Dikili Belediye Meclis Üyesi Hakan Başaran ve Başhakem Eşref Uzun tarafından verildi.

Törende konuşan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Rüzgâr sörfü yarışlarında heyecan dolu anlara tanıklık ettik. Centilmence geçen yarışlarda başarılı olan sporcuları, teknik ekipleri ve hakemleri kutluyorum. Dikilimiz ve Çandarlımız su sporlarında marka kent olma yolunda ilerliyor. Bu kadar önemli bir etkinlikten başarıyla çıkmak ilk hedefimizdi. Bu başarıyı sergilediğimiz için çok mutluyum. Gösterdikleri işbirliği için Yelken Federasyonumuz ve Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi başta olmak üzere emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Yelken Federasyonu-Deniz Ticaret Odası Rüzgâr Sörfü Slalom Türkiye Ligi’nin ikinci ayağında, genç kızlar kategorisinde Mimarsinan Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Yağmur Güneri birinci olurken Yeni Foça Windsurf Yelken Spor Kulübü’nden Melisa Çalışkan ikinci, Çeşmealtı Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Melis Tarakçıoğlu üçüncü oldu. Kadınlar kategorisinde Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi’nden Lena Aylin Erdil birinci, Göztepe Yelken ve Windsörf Kulübü’nden Fulya Ünlü ikinci, Çağla Kubat Rüzgar Sörfü Yelken Kulübü’nden Çağla Kubat Diaz üçüncü sırayı aldı.

Genç erkekler kategorisinde Çağla Kubat Rüzgar Sörfü Yelken Kulübü’nden Ali Maga birinciliği alırken Göztepe Yelken ve Windsurf Kulübü’nden Hüseyin Onur Onma ikinci, Yeni Foça Windsurf Yelken Spor Kulübü’nden Angeli Hacudi üçüncü oldu. Erkekler kategorisinde Çeşmealtı Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Erkan Morgan birinci, Göztepe Yelken ve Windsurf Kulübü’nden Osman Atakan Sönmez ikinci, ferdi yarışan Orkan Eryıldırım ise üçüncü olurken; master kategorisinde Ege Açıkdeniz Yat Kulübü’nden Ali Sinan Gerzile birinci, Çeşmealtı Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Özfer Uralp ikinci, Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Tayfun Önür üçüncü sırada yer aldı.

Türkiye Yelken Federasyonu-Deniz Ticaret Odası Rüzgâr Sörfü Slalom Türkiye Ligi’nin üçüncü ayağı 3-6 Ağustos 2017 tarihleri arasında Göztepe Spor Kulübü Rüzgar Sörfü Şubesi ev sahipliğinde Urla’da yapılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzdeniz grevinde 7.gün...
Sonraki Haber Balbay: ''Atatürk'ü silmeye kimsenin gücü yetmeyecek''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?