ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > NAZIM'A KARŞIYAKA'DA ANMA

NAZIM'A KARŞIYAKA'DA ANMA

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 NAZIM'A KARŞIYAKA'DA ANMA

Türk şiirinin en iyi isimlerinden olan Nazım Hikmet, ölümünün 51'nci yıl dönümünde Karşıyaka’da da çeşitli etkinliklerle anılacak.

Tüm Bel Sen tarafından iki gün ayrı ayrı düzenlenecek olan etkinliklerde Nazım’ın şiirleri okunacak, şarkılar söylenecek, tiyatro gösterisi yapılacak.

3 Haziran 2014 Salı günü saat 21.00'de Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı'nda düzenlenecek olan etkinlikte sanatçı Hakan Dilek "Haziran'da Ölmek Zor"  adlı tek kişilik oyunu sergileyecek. Halka açık ve ücretsiz olan etkinlikte Nazım'ın fotoğrafları da barkovizyondan gösterilecek.

4 Haziran 2014 Çarşamba günü saat 20.00'de ise Bostanlı Demokrasi Meydanı'nda  "Karşıyaka Nazım'a Türküler Söylüyor"  ismiyle etkinlik gerçekleştirilecek. Etkinlikte Özer Kaysavuk, Cevdet Bağca, Hakan Akmaz ve Grup Yelin Nazım için Türküler söyleyecek.  Gecede ayrıca Türkiye Edebiyatçılar Derneği Genel Başkanı Gökhan Cengizhan ve şair Aydın Uysal sanatçının şiirlerini okuyacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA YÖNETİMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI
Sonraki Haber ŞİMŞEK: BAŞLADIĞIM İŞİ BİTİRMEK İÇİN KALDIM

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?