ANA SAYFA > GÜNDEM > KARŞIYAKA’YA KADIN ELİ DEĞECEK

KARŞIYAKA’YA KADIN ELİ DEĞECEK

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 KARŞIYAKA’YA KADIN ELİ DEĞECEK

Karşıyakalı kadınların sosyal ve siyasi yaşamda daha etkin olmasını ve proje süreçlerinde daha çok yer bulmalarını isteyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, yaklaşık 300 kadınla kahvaltıda bir araya geldi.

Kentle ilgili düşüncelerini kadınlarla paylaşan Akpınar "Kadınlar sosyal yaşamın vazgeçilmez unsurudur. Kol kola girip kenti öyle yöneteceğiz" dedi.

300 KADIN KATILDI


Karşıyaka Kadın Gücü Platformu tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıya katılan Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, kent ile ilgili düşüncelerini ve projelerini kadınlarla paylaştı. Bostanlı Park Kafe'deki buluşmaya yaklaşık 300 kadın katıldı.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Kadınların kent yönetiminde söz sahibi olmasının önemine dikkat çeken Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Türkiye'nin geleceğini oylayacağımız bir sürece gidiyoruz. Kadınların sadece doğurganlığı ile anıldığı, evinde oturup iş yaptığı bir süreci yaşıyoruz. Kadın doğurgandır, anadır ama sosyal yaşamın da en vazgeçilmez unsurudur. Kadınımızla kol kola girip hayatı paylaşacağız, kenti yöneteceğiz. Siyaseti de kadınlarımızla yapacağız. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Kentini seven, ülkesini seven yurttaşlar olarak davranacağız. Verdiğiniz her oyu namusum gibi koruyacağım" dedi.

DAYANIŞMA VURGUSU
Toplantıya katılan CHP İl Başkanı Ali Engin de "Karşıyaka'daki bütün CHP üyeleri ile birlik ve beraberlik içinde olacağız. Küçük şeyleri unutacağız ve büyük resme bakacağız. Buna ihtiyacımız var. Kadınlar açısından çemberin ne kadar daraldığını hepimiz biliyoruz. O sorumlulukla hareket edeceğiz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ŞİMŞEK: BAŞLADIĞIM İŞİ BİTİRMEK İÇİN KALDIM
Sonraki Haber KARŞIYAKA PROTOKOLÜ “SEVGİ”Yİ KONUŞTU

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?