ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da silah üretim tesisi ele geçirildi

Karşıyaka’da silah üretim tesisi ele geçirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da silah üretim tesisi ele geçirildi

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından eş zamanlı olarak 4 ayrı adrese yapılan operasyonda kuru sıkıdan bozma silahları gerçek silaha dönüştüren silah üretim tesisi ele geçirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığını tespit ettiği A.A.'ya ait 4 ayrı adresi tespit etti. İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın talimatı ile harekete geçen Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda A.A.'nın yaşadığı evin çatı katında kurusıkı tabancaların çevrilmesinde kullanılan alet ve makinelerin yanısıra 14 yapımı tamamlanmış tabanca, 12 henüz toplanmamış tabanca, 18 yapım aşamasında kurusıkı tabanca, 18 av tüfeği, 56 tabanca şarjörü ile çok sayıda mermi ele geçirildi.
Gözaltına alınan A.A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atilla Güneş: Bir takım bir şeyi bir kez başarmışsa, yeniden başarabilir
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka’nın özel uçağı iptal…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?