ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf Mustafa ve Mahmut’la yeniden anlaştı

Kaf Kaf Mustafa ve Mahmut’la yeniden anlaştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf Mustafa ve Mahmut’la yeniden anlaştı

Transfer çalışmalarına henüz yasak kalkmadan başlayan Karşıyaka, geçtiğimiz sezon yeşil kırmızılı formayı giyen Mustafa Aşan ve Mahmut Temür’le yeniden anlaşma sağladı.

Bu sezon Spor Toto 2. Lig’de mücadeleye etmeye hazırlanan Karşıyaka, transfer çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.23 Temmuz’da  Isparta’da başlayacak olan 2. dönem kamp çalışmalarına kadar transfer yasağını kaldırmayı ve kadroyu oluşturmayı planlayan yeşil kırmızılılar, geçtiğimiz sezon ara transferde takıma katılan Mahmut Temür ve Mustafa Aşan’la 2 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

Transfer çalışmalarının sorunsuz ilerlediğini ve şu an Süper Lig takımlarından da görüştükleri isimler olduğunu belirten Başkan Mutlu Altuğ, “Daha önce Ahmet Şahbaz ve Abdullah Çoban’la anlaşmaya varmıştık. Bugün de Mustafa Aşan ve Mahmut Temür’le 2 yıllık anlaşmaya vardık. 14 Temmuz’da Selçuk Yaşar Tesisleri’nden çalışmalara başlıyoruz. 23 Temmuz’da da Isparta’da 2. dönem çalışmalar başlayacak. En geç 25 Temmuz’a kadar yasağı kaldırıp bütün transferleri resmileştirerek tam takım halinde kampa gireceğiz” dedi.

Salahattin Oytun İdel  / Karşıyaka Haber-ÖZEL

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'da Cem Adrian rüzgarı esecek
Sonraki Haber İzmir'de turist sayısı yarı yarıya azaldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?