ANA SAYFA > İZMİR > Kitvak Buluşmaları'nın son konuğu Tasarımcı Banu Koç

Kitvak Buluşmaları'nın son konuğu Tasarımcı Banu Koç

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kitvak Buluşmaları'nın son konuğu Tasarımcı Banu Koç

Kitvak’ın kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında belirli dönemlerde, hayırsever ve bağışçıları bir araya getirmek ve yeni gönül dostluğu köprüleri kurmak amacıyla Kitvak Buluşmaları adı altındaki etkinliklerine bir yenisi daha eklendi. Kitvak Buluşmaları’nın üçüncü konuğu başarılı kadın girişimci, iş insanı, tasarımcı Banu Koç oldu.

Bağışçı ve hayırseverlerle sırasıyla önce Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi, ardından E.Ü.Kitvak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi ve son olarak da Dokuz Eylül Üniversitesi Kitvak-Abdulrezzak Sancak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni hizmete sunan Kitvak (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) Kitvak Buluşmalarının üçüncüsünü, Tasarımcı Banu Koç’un katılımıyla Kültürpark Tenis Kulüp Rose Garden 1941’de gerçekleştirdi.

GERÇEK BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, “Kitvak olarak, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında belirli aralıklarla hayırsever ve bağışçılarımızı bir araya getirmek, yeni gönül dostluğu köprüleri kurmak ve vakfımızın çalışmalarını çok sayıda insanımızla paylaşabilmek amacıyla, alanında uzmanlaşmış çok değerli isimler ve ilginç konuların ele alındığı  ‘Kitvak Buluşmaları’ adıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlikler büyük ilgi görüyor. Tasarımcı Banu Koç girişimleriyle örnek bir başarı öyküsü ve kısa sürede Türkiye ve Dünya’da aranan bir marka yaratmış. Kendisini bu etkinlikte konuk etmekten büyük onur duyduk” dedi.

İlgi gösteren tüm bağışçı ve hayırseverlere teşekkür eden Başkan Soncul; Kültürpark Tenis Kulüp, Rose Garden 1941 ve Zeytin Sanat Organizasyon’a desteklerinden dolayı teşekkür ederken;  12 Aralık’ta Kültürpark Tenis Kulüp’te Tasarımcı Banu Koç’un çantalarının da hayırseverlerle buluşacağı ve satın alabilecekleri geleneksel Kitvak Kermesi’ne tüm İzmirlileri davet etti.  

YARATICI KADIN GÜCÜ

Kendisine yöneltilen tüm soruları içtenlikle yanıtlayan Tasarımcı Banu Koç, özellikle risk altındaki kadınlar, cezaevlerindeki kader mahkumu kadınlar, ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınlar ve üniversite öğrencilerini üretime dahil ettiklerini, kadınların evlerinde çalışarak ürettikleri el emeği çantaların bu insanlara ekonomik olarak katkı sağladığını ve rehabilitasyonlarında da etkili olduğunu söyledi. Koç “Üretken, özverili ve yaratıcı kadın gücü kısa sürede Türkiye’de ve yurt dışında adımızın duyulmasını sağladı. Titiz çalışıyoruz. Kalite sürecine önem veriyoruz. Birkaç kişiyle başlayan serüvenimiz şimdi 120 kişilik kocaman bir aileye dönüştü” dedi.

Yurtiçi ve yurtdışında moda haftaları ve fuarlarda büyük ilgi gördüklerini, ünlü modacıların defilelerinde yer aldıklarını,  el yapımı ve doğal malzeme ile yapılan çantalara talebin yoğun olduğunu söyleyen Tasarımcı Banu Koç; ürettikleri YourBag markalı çantaların kişiye özel ve tek olduğunu, örgü de olsa bir yerinde muhakkak deri kullanmaya özen gösterdiklerini sözlerine ekledi.  

Kitvak Buluşmaları etkinliği sonunda; Kitvak Yönetim Kurulu Üyeleri A.İklil Ulueren, Nesrin Coşkun, Mütevelli Heyet Üyeleri Berna Özyaman Öztin, Dürrin Toksöz ve İcra Komitesi Üyeleri tarafından Tasarımcı Banu Koç’a günün anısına teşekkür plaketi takdim edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka Kadın Kolları’ndan ''Çocuk Hakları'' için etkinlik
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Sakarya Büyükşehir'i ağırlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?