ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’dan Yunan voleybol takımına jest…

Karşıyaka’dan Yunan voleybol takımına jest…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’dan Yunan voleybol takımına jest…

Karşıyaka Kadın Voleybol Takımıyla 2 hazırlık maçı yapmak üzere Karşıyaka’ya gelen Yunanistan 2.Lig ekibi Sakız Adası Nireas Kardamilon ile ilk maçını rahat bir oyunla kazanan Karşıyaka, 2. Maça yıldız takımını çıkardı.

Yunan ekibinin “Siz çok güçlü bir ekipsiniz. Gençlerinizden oluşan bir takım ile oynar mısınız?” önerisine Karşıyakalı yöneticiler “Bizim A Takımımız genç oyunculardan  oluşuyor. İsterseniz 2. Maça yıldız takımımızı çıkaralım” cevabını verdi. Anlaşma sonrasında da bugün Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’ndaki 2. Maça Karşıyaka Yıldız takımıyla çıktı.
Zevkli geçen maçtan 3-1 galip ayrılan taraf Sakız Adası ekibi oldu. Yunan ekibi setleri 25- 21, 25-22 ve 25-20 aldfı. Karşıyakalı yıldızların kazandığı tek set  25-19 oldu.
Maçtan sonra birbirlerini kutlayan 2 takım oyuncuları “kazanan dostluk oldu” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalılar birlikte aşure kardı
Sonraki Haber Sektörün İncisi: Gimas

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?