ANA SAYFA > SPOR > Safter Karabağlı turnuva ile anıldı...

Safter Karabağlı turnuva ile anıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Safter Karabağlı turnuva ile anıldı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün 2015 yılında vefat eden eski başkanlarından, Karşıyaka Spor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Safter Karabağlı anısına düzenlenen 2. Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası sona erdi.

Celal Atik Spor Salonu'nda yapılan turnuvada mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyespor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Gazişehir Gaziantep FK, Bağcılar Belediyesi ve TSK takımları sezon öncesi son hazırlıklarını yapmış oldu.
Safter Karabağlı adına düzenlenen turnuvada Kulüp Başkanı Pervin Şenel Genç, Spor Direktörü Mustafa Ağme, Branş Sorumluları Ömür Gökçepınar ve Kıvanç Dinçsalman günün anısına tüm takımlara ve Safter Karabağlı'nın eşi aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediyespor Atletizm Başantrenörü Zeynep Karabağlı'ya plaket takdim etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Banvit'i farklı yendi
Sonraki Haber Karşıyaka Belediye Başkanlığı 2. Tenis Turnuvası kayıtları devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?