ANA SAYFA > SPOR > Şensan: Takımdaki 16 kişi asgari ücrete oynuyor

Şensan: Takımdaki 16 kişi asgari ücrete oynuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şensan: Takımdaki 16 kişi asgari ücrete oynuyor

Karşıyaka'da başkan vekili Gökhan Şensan, neredeyse tamamı altyapıdan olan futbolcularının arma için fedakarca mücadele ettiğini belirterek, "Bu takıma hepimiz sabır gösterip destek vermeliyiz" dedi.

Takım kaptanı Mustafa Aşan hariç kadronun altyapıdan oluştuğunu hatırlatan Şensan, "Takımdaki 16 kişi asgari ücrete oynuyor. Hepsi pırıl pırıl kendi çocuklarımız. Alternatifimiz yok. Taraftarımız bu hafta Düzcespor maçında mağlubiyete rağmen takıma sahip çıktı. Çok tecrübeli bir kadromuz yok, puan kayıpları elbet olacak. Kazandıklarında da kaybettiklerinde de yanlarında olmayı sürdürmeliyiz" şeklinde konuştu. 

Altyapıda atılıma geçerek spor okulu ve öğrenci sayısını artıran Karşıyaka'da Gökhan Şensan, "Altyapımıza Türkiye çapından transfer ettiğimiz 25 yetenekli oyuncu var. Barınmalarını ve eğitimlerinin tamamını karşılıyoruz. Bu gençlerden direkt oynama potansiyeline sahip olanları ara transfer döneminde profesyonel yaparak A takıma kazandıracağız" diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mustafa Değirmenci 1,5 ay yok
Sonraki Haber Genç şefler ustalarıyla buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?