ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya Sümbül geldi...

Karşıyaka'ya Sümbül geldi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya Sümbül geldi...

Karşıyaka Yönetim Kurulu, Ufuk İskender'ın yerine Bucaspor'da çalışan Aytekin Sümbül'le sözleşme imzaladı.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve lige Van deplasmanındaki 0-0'lık beraberlikle başlayan Karşıyaka, Aytekin Sümbül'le sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. 47 yaşındaki teknik adam için Karşıyaka'nın Öiğli'deki Selçuk Yaşar Spor Tesislerinde düzenlenen imza törenine Başkan Turgay Büyükkarcı, Başkan Vekili Gökhan Şensan, Futbol Şube Başkanı Hakan Çeliker, yöneticiler ve Sportif Direktör İsmet Arzuman katıldı. 47 yaşındaki Aytekin Sümbül'ün yardımcılıklarını Ali Çalış, Uğur Yazıcı ve Hasan Arabacı yapacak.

Uzun süre altyapısında görev yaptığı Bucaspor'u 2. Lig'de çalıştıran 47 yaşındaki Aytekin Sümbül, "Ani bir gelişme oldu. Karşıyaka çok büyük bir camia. Karşıyaka'da görev yapmak benim için onurdur. Teknik direktörler Karşıyaka'yı seçmez, Karşıyaka teknik direktör seçer. Beni bu göreve uygun görmeleri onur verici. Bu büyük taraftara layık olacağız. Bucapor'dan geçen sezon son 4 haftada futbolculara verilen sözler tutulmadığı için ayrıldım. Türkiye Kupası'nda Süper Lig'den Sivasspor'u eleyip son 16 turunda Galatasaray'ın rakibi olduk. Ligde iyi işler yaptık. Buca'da altyapıda koordinatörlük yaptım. Genç oyuncularla çok çalıştım. Karşıyaka hedefsiz olmaz. Hedefi hep yüksek tutacağız. Genç kadromuzu iyi analiz edip puan ve oyun anlamında takımı üst seviyeye çıkaracağız. Kadronun genç ağırlıklı olması futbol anlayışımızı değiştirmeyecek. Doğru futbolu sahaya yansıtacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan Partizan'a
Sonraki Haber İsteyince elbirliği ile nasıl da oluyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?