ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kaymakamı Yücel Kuşadası'na atandı

Karşıyaka Kaymakamı Yücel Kuşadası'na atandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kaymakamı Yücel Kuşadası'na atandı

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan basın duyurusuna göre 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 471 Mülki İdare Amiri'nin görev yerleri değiştirildi.

Buna göre 20 Temmuz 2013 yılında Karşıyaka’da göreve başlayan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Kaymakamlığına atanırken, Karşıyaka Kaymakamlığına da İstanbul Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır atandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan basın duyurusunda "2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 471 Mülki İdare Amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirilmiştir." denildi.

Açıklama şu şekilde:

"2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 471 Mülki İdare Amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirilmiştir.

Buna göre; İzmir’de 10 kaymakamın görev yeri değiştirildi.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel Kuşadası Kaymakamlığına atanırken, Karşıyaka Kaymakamlığına da İstanbul Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır atandı.

Karşıyaka Kaymakamlığına atanan Kaymakam Ali Rıza Çalışır 1964 yılında Çorum'da doğdu, 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olan Çalışır, İngilizce ve Arapça biliyor.

Karşıyaka’da çok sevilen Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel 1964 yılında Çorum'da doğdu. 1982 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü kazandı. 1986 yılında aynı fakülteyi bitirerek İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı Sınavını birincilikle kazandı. 1987 yılında Çorum Kaymakam Adayı olarak aynı Valilikte göreve başladı. Daha sonra yabancı dil öğrenmek ve uygulamaları yerinde görmek için bir yıl süre ile İngiltere'ye gitti. Dönüşünde Muğla Yatağan ve Ula İlçesi Kaymakam Vekilliği görevlerini yaptıktan sonra 75.dönem Kaymakamlık kursuna katıldı.

Araştırmacı kişiliği ile tanınan, cep telefonu numarasını paylaşmaktan çekinmeyen Karşıyaka’nın sevilen Kaymakamı Sadettin Yücel, 1986 yılındaki kaymakamlık sınavının da birincisi.

Akademik alanda da çalışmalar yapan Yücel, 19 Mayıs Üniversitesi Havza Meslek Yüksek Okulunda Kamu Yönetimi dersini okuttu. Yine bu dönemde aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türk İnkılap Tarihi alanında yüksek lisans çalışması yaparak "Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Dâhiliye Vekâleti " tez çalışması ile söz konusu alanda “Bilim Uzmanı” unvanı aldı. 2005-2008 yılları arasında Turhal Kaymakamı iken Gazi Osman Paşa Üniversitesi Turhal Meslek Yüksekokulu ve Turhal Sağlık Meslek Yüksekokullarında İnsan Hakları derslerine girdi.

Mustafa Kemal Paşa’nın “ Havza Günlüğü ve Pontusçu Rum Çeteleri” nin Havza yöresindeki faaliyetlerini konu alan "İlk Kıvılcım" ," Gürün " ve " Havza "  adlı kitapları bulunuyor.

Karşıyaka Haber olarak Kaymakam Yücel’e ve yeni Kaymakamımız Çalışır’a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da kale Erdoğan'a emanet
Sonraki Haber Karşıyaka Kaymakamlığı'na Ali Rıza Çalışır atandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?