ANA SAYFA > EKONOMİ > Kızılay Karşıyaka’da Kurban Bağışlarını almaya başladı

Kızılay Karşıyaka’da Kurban Bağışlarını almaya başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılay Karşıyaka’da Kurban Bağışlarını almaya başladı

Türk Kızılay’ı Vekâletle Kurban Kesim kampanya kapsamında bağış bedellerini yurt dışında 590 TL, yurt içinde ise 750 TL olarak açıkladı.

Karşıyaka Kızılay başkanı Kamil Karadeniz, yaklaşan Kurban Bayramına yönelik Vekâletle Kurban Kesim kampanya kapsamında bağış bedellerini yurt dışında 590 TL, Yurt içinde ise 750 TL olarak açıkladı.
Kızılay'ın Vekâletle Kurban Kesim Kampanyasına ilişkin açıklamalarda bulunan, Kızılay Karşıyaka şube başkanı Kamil Karadeniz , "Kızılay, Türkiye dâhil yaklaşık 40 ülkede 170.000 vekâlet sahibi adına kurban kesip, yaklaşık 3 milyon 800 bin kişiye kurban bereketini ulaştıracak" dedi.

KONSERVE MODEL

Karadeniz, Türk Kızılay’ının vekâletle kurban kesim kampanyasında yaklaşık 10 yıldır bir model olduğunu aktaran Karadeniz bu modelle kurban paylarının bir konserve haline getirilerek ömrünün uzatıldığını, bununla da kurban döneminde bollaşan et bereketinin yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine dönüştürülebileceği bir sistem olduğunu vurguladı. Kurban vekâletlerinin farklı yollardan Kızılay'a verilebileceğini belirten Karadeniz, öncelikle Karşıyakalı duyarlı bağışçılarımızı şubemize bekliyor, makbuz karşılığı verilecek olan kurban vekâletlerinizi alıyoruz. Ayrıca Karşıyaka vapur iskelesinde bulunan Mobil Danışma aracımızda Kızılay görevlileri bağışçılara hem bilgi, hem de bağış alınabilmesi noktasında yardımcı olacaktır. www.kizilay.org.tr adresimizden kredi kartınızla, 168 çağrı merkezimize ulaşarak 4 taksitle ya da Kızılay ziraat bankası 1868-5109 no’lu banka hesabımıza ödeme yaparak vekâletlerin verebileceğini sözlerine ekledi.
Geçen sene kurban bayramında Afrika Gine’de yurt dışı kurban vekâletlerini alıp yetimhanede anne ve babasız Müslüman çocuklara bayram harçlıkları verip, yoksul insanlara kurban eti dağıtımı yapan Karadeniz, bu sene Genel Merkez tarafından görevlendirileceği yurt dışı görevinde ihtiyaç sahibi kişilere Kızılay ile yalnız olmadıklarını, vatandaşlarımızın da sofralarına bayram sevincini taşımaya devam edeceklerini, Kızılay’ın her zaman yanlarında olacağını ve yardım elini uzatacağını söyledi.

Haber: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım: 19 İlçe Kılıçdaroğlu'nun yanında
Sonraki Haber Karşıyaka-Turgutlu maçında kavga çıktı!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?