ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden örnek bir sosyal sorumluluk projesi daha…

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden örnek bir sosyal sorumluluk projesi daha…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden örnek bir sosyal sorumluluk projesi daha…

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, Kurumumuzun Cilt Bakım ve Kuaförlük Kursu tarafından Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesine katıldı…

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi yine bir ilki gerçekleştirerek, tüm Türkiye’ye örnek gösterilecek bir projeye daha imza attı. Kurumumuzun Cilt Bakım ve Kuaförlük Kursu Öğretmeni Sevgi Sır ve kursiyerleri hazırladıkları proje ile Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta çocukları ile gece gündüz birlikte kalan, onlara refakat eden annelere bir parça moral ve motivasyon olması için hiçbir ücret ya da bedel almadan saç ve güzellik bakımı yaptı.

“Yalnız değilsiniz”

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, kurum olarak her zaman iyi ve faydalı işler yapma gayretinde olduklarını ifade ederek, “Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi olarak bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyorum. Daha önce benzer bir çalışmayı da huzur evlerinde gerçekleştirmiştik. Bu kez de öğretmenimiz Sevgi Sır önderliğinde kursiyerlerimiz ile Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki vefakâr ve cefakâr annelerimiz için yeni bir projeyi hayata geçirdik. Ben de bir anneyim ve annelerimizin buradaki hayatlarını az çok anlayabiliyorum. Onlar gecelerini gündüzlerine katıp yavruları için burada tüm dünyadan koparak hayatlarını geçiriyorlar. İşte onlara yalnız değilsiniz, biz de yanınızdayız diyebilmek için böyle bir çalışma gerçekleştirdik ve bundan dolayı da hem biz hem de onlar çok mutlu oldular. Ben bu projeyi hazırlayan Sevgi Sır öğretmenimize, bu projeyi onaylayan hastane yetkililerine ve annelerimize çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmamız her ay düzenli olarak burada yapılacak. Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi olarak biz de her zaman annelerimizin ve çocuklarının yanlarında olacağız” dedi.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ünal Kamalı'yı kaybettik
Sonraki Haber Başkan Akpınar, dünya gençleriyle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?