ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka’da 2017-18 eğitim öğretim yılı değerlendirildi

Karşıyaka’da 2017-18 eğitim öğretim yılı değerlendirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da 2017-18 eğitim öğretim yılı değerlendirildi

Karşıyaka’da 2107-2018 Eğitim Öğretim Yılı okul ve kurum müdürlerinin katıldığı toplantıda değerlendirildi.

Karşıyaka’da bulunan 111 okul/kurum yöneticisi, Karşıyaka Takev konferans salonunda Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu ile bir araya gelerek 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı değerlendirme toplantısı yaptı.
Toplantı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu’nun konuşmaları ile başladı. Toplantıda; Öğrenci devam-devamsızlığı ve disiplin olayları,  2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının değerlendirilmesi, öğrenci kayıtları ve bağışlar,  okullar tekli eğitime geçiş süreci,  okulöncesi kayıt iş ve işlemleri,  zümreler ve mesleki çalışmalar, uygulama projelerinin değerlendirilmesi,  sağlıklı yaşam kulüpleri çalışmaları, okul hijyeni uygulaması ve sonuçları,  yatırım ve onarımlar, tasarruf tedbirleri, taşımalı eğitim,  yıllık izinlerin kullanımı, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının hazırlıkları ele alındı. Son 2 yılda 50 okulun, 2017-2018 eğitim öğretim yılında ise 77 okulun, toplamda özel ve resmi 127 okulun beyaz bayrak aldığı belirtildi.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Türkiye’de ilk ve tek olan ve “Karşıyaka Orman Okulu” projesinin hayata geçirildiği,  Karşıyaka’da ilk olarak uygulanan “Çocuklarla El Ele Temiz Geleceğe” projesinin birçok yerde de örnek alındığı vurgulandı.
Erasmus +  da ise  “Hayalimdeki Gökkuşağı”, “Hayalimdeki Seramik Atölyesi”, “Sıfır Atık”, “İzmir’in Dağlarında Çiçekler Açar”, “Ben de varım”,” Şehrini Tanıt Hayaline Uç”, “STEM ile Girişimde Yeni Ufuklar Anadolu” projelerine okullarımız tarafından katılım sağlandı.
2107-2018 Eğitim Öğretim Yılında 2623 öğretmenin görev aldığı okullarda, 1595 derslikte 46 bine yakın öğrenci eğitim öğretim gördü.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Emekli öğretmen lüks dairesinde ölü bulundu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?