ANA SAYFA > GÜNDEM > Öğrenci dostu kantincilere iftar

Öğrenci dostu kantincilere iftar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öğrenci dostu kantincilere iftar

Karşıyaka’da Eğitim Kurumlarındaki kantin işletmecileri iftarda buluştu.

Karşıyaka’da öğrencilerin sağlığını koruyan ‘’Eğitim Kurumlarında, Kantinlerde Hijyen ve İnsan Sağlığı Projesi’’ ekibi ile kantin işletmecileri bir araya geldi.

Karşıyaka Gazi Anadolu Lisesi yemekhanesinde düzenlenen iftar programına Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Proje sorumlusu Şube Müdürü Mehtap Gemici, Kantinciler Odası Karşıyaka temsilcisi Hüseyin Ağca, Okul Müdürü Ata Türkeli, okul müdürleri ve çok sayıda kantin işletmecisi katıldı.

İftar programında konuşan Kaymakam Yücel çocukların ülkenin geleceği olduğunu, onların sağlıklı eğitim görebilmesinde kantin işletmecilerine ve okul yönetimine büyük görevler düştüğünü belirterek şunları söyledi. “Görev sürem içinde sizler ile çocuklarımızın daha sağlıklı beslenmeleri için sık sık bir araya geldik. ’Eğitim Kurumlarında, Kantinlerde Hijyen ve İnsan Sağlığı Projesi’’ ile kantinlerimizi sizlerin sayesinde daha verimli çalıştırdık. Bu iftarda çocuklarımızı sigaradan, uyuşturucudan, alkolden uzak tutmak için göğüs gerdiğiniz için sizlerle birlikte olmak benim için çok önemliydi. Bu çalışmayı görev alacağım yerlerde de sürdüreceğim. Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Onların sağlıklı beslenmeleri çok ama çok önemlidir.”

Hijyen denetimi Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel başkanlığında; Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Karşıyaka Belediyesi, İlçe Sağlık, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü, İzmir Kantinciler Esnaf Odası’nın koordinasyonunda yürütülüyor.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükkarcı: Bu kolay bir yol değil, önümüzde ruhsat aşaması var...
Sonraki Haber Karşıyaka’da Ramazan dayanışması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?