ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Muaythai de Türkiye şampiyonu….

Bostanlıspor Muaythai de Türkiye şampiyonu….

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Muaythai de Türkiye şampiyonu….

Karşıyaka’da alternatif sporların adresi olan Bostanlıspor, yeni branşından da şampiyon çıkardı…

Kulüp-okul iş birlikteliğini en iyi şekilde uygulayan amatör spor kulüplerimizden Bostanlıspor Mersin’de sona eren Türkiye Muaythai Şampiyonası’na 4 sporcusu ile katıldı. Başarılı bir şampiyona geçiren kulübün sporcuları biri altın, diğeri gümüş iki madalya kazandı. Bir sporcusu da çeyrek finalde şansız yenilgiyle madalyayı kaçırdı.  
Bostanlıspor’un 51 kilodaki minik muaythai sporcusu Elif Nurhan Özben bu kiloda tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı. Yıldız bayanlar 57 kiloda İren Pelin Özkan finali gördü ancak yenilerek ikincilikle teselli buldu. Sercan Kutluk da yıldız erkeklerde çeyrek final maçını tek puanla kaybedince madalyadan oldu.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, “Başarının tamamen Sağlam Adam Spor Salonlarının sahibi, Bostanlıspor Kinck Boks ve Muaythai baş antrenörü Aytaç Uyanıker’e ait olduğunu ifade etti. Avni Erboy şunları söyledi:
“Kulüp-okul-salon iş birlikteliğimiz pek çok branşta olduğu gibi kick boks, muaythai ve boks sporlarında da başarıyı ve ardından şampiyonlukları getiriyor. Daha önce Kick Boks Branşında Türkiye İkinciliği gelmişti. Bu kez de Güzelyalı Ortaokulu öğrencisi Elif Nurhan Özben’den Türkiye Şampiyonluğu geldi. İrem Pelşin Özkan da finale kadar yükseldi ancak kaybetti. Türkiye 2.si oldu. Başarının mimarı olan baş antrenörümüz Aytaç Uyanıker’i ve öğrencilerini kutluyor ve teşekkür ediyoruz.  Bu branşlarda yepyeni şampiyonları yetiştirmeye devam edeceğiz. Yaz sezonunda yeni dönem başlatıyor ve bu sporu doğru olarak öğrenmek isteyen her yaş grubunu Bostanlıspor’a davet ediyoruz” dedi.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ruhsatsız silah satan şahıs Bostanlı'da yakalandı
Sonraki Haber Karşıyaka'da hareketli hafta

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?