ANA SAYFA > EKONOMİ > İftar verdi, kahve dağıttı

İftar verdi, kahve dağıttı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İftar verdi, kahve dağıttı

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi tarafından Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde organize ettiği 30 gün boyunca iftar organizasyonunda, Karşıyakalı işadamı Osman Avcı iftara ev sahipliği yaptı iftara katılanlara kahve paketi dağıttı.

İftar yemeğine Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler ve 400’e yakın Karşıyakalı katıldı. Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz iftar sofrasına her geçen gün ilginin arttığından memnuniyeti dile getirerek, Karşıyakalı hayırseverlere ve iftar sofrasına büyük katkı sağlayan Yemer Yemek sahiplerine teşekkür etti. İftar sofrasında oturanlara kahve paketini dağıtan Osman Avcı’nın büyük jest yapmasından dolayı memnun kaldıklarını söyledi. Oğulları Oğulcan ve Oğulkan ile kahve paketlerini dağıtan Küçükavcı Kahvenin sahibi Osman Avcı ise “Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil” düşüncesi ile yola çıktıklarını,Karşıyaka’dan kazandığımızı, Karşıyakalılarla paylaşmamız Küçükavcı’nınKarşıyak a’mıza ve Karşıyakalılarımıza vefa borcudur” dedi.
Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde organize edilen iftar sofrasına yolda kalan, evine gidemeyen, evinde iftar yapamayan, iftarı birlikte yapmak isteyenler katılıyor.

Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi Sutopunda 6. oldu
Sonraki Haber Ramazan çocuklara yaradı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?