ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Avrupa'yı garantiledi

Pınar Karşıyaka, Avrupa'yı garantiledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Avrupa'yı garantiledi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon uzun süre düşme korkusu yaşayan 2015 yılının şampiyonu Pınar Karşıyaka, son haftalarda yaptığı çıkışla hem düze çıktı hem de üst üste dokuzuncu kez Avrupa'yı garantiledi.

Sezon başında art arda 6 yenilgiyle dibe demir atan Kaf-Kaf, son 9 maçın ise 6'sını kazandı. İlk yarıdaki kötü performansla Play-Off'tan uzak kaldığı sezonda geçen hafta Sakarya Büyükşehir Basketbol'u yenip puan tablosunda rahatladıktan sonra Avrupa yarışındaki rakiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u da deplasmanda 81-77'yle geçen Karşıyaka, ligi 10. sırada bitirmeyi garantiledi.

Bu periyotta isim sponsoru Yaşar Holding de takıma mali destek sağlayıp moral aşıladı. Sezonu pazar günü saat 13.00'te Banvit'le evinde oynayacağı maçla tamamlayıp tatile çıkacak Pınar Karşıyaka'nın Avrupa'da seneye hangi kupaya katılacağı ise henüz netleşmedi. Yeşil-kırmızılıların daha önce 3 yıl mücadele ettiği ULEB Eurocup, son 2 sezonda olduğu gibi FIBA Şampiyonlar Ligi veya FIBA Europe Cup'tan birine katılması bekleniyor. İzmir temsilcisinin Avrupa'daki yol haritası önümüzdeki haftalarda netlik kazanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber En anlamlı bisiklet turu!
Sonraki Haber Karşıyaka’da Türkiye’ye örnek olacak seçim öncesi anlaşma

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?