ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da 1 Mayıs coşkusu

Karşıyaka’da 1 Mayıs coşkusu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da 1 Mayıs coşkusu

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü sendikalar ve belediye çalışanları ile birlikte kutladı. Başkan Akpınar “En yüce değer olan emeğin hakkını veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Karşıyaka’da da coşku ile kutlandı. Sendikaların, belediye binası önünden başlatıp Karşıyaka İskele’ye kadar sürdürdükleri yürüyüşe Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, sendika temsilcileri, meclis üyeleri ve bine yakın işçi katıldı. Yürüyüş sırasında marşlar söylendi, sloganlar atıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 1 Mayıs’ın, emeğin ve barışın simgesi olduğunu, sadece bugün değil, her gün işçilerle birlikte mücadele edeceklerini söyledi. Başkan Akpınar “Ben salonlardan gelmedim. Sokaklarda, emek mücadelesi vererek başkan seçildim. Makam için değil, halk için çalışıyoruz. En yüce değer olan emeğin hakkını veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi.
Öte yandan Başkan Akpınar, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Karşıyaka Belediyesi işçileri Nurettin Yegün ve Murat Dokumacı'yı da ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Benim Annem Şampiyon!...
Sonraki Haber Aydoğdu İlkokulu mezunları gelenek başlattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?