ANA SAYFA > İZMİR > Işık ve dans Gündoğdu'da buluştu

Işık ve dans Gündoğdu'da buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Işık ve dans Gündoğdu'da buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 36. Uluslararası İzmir Tiyatro Günleri kapsamında gerçekleştirilen "Keyframes" gösterisi, İzmirlilere ışıkla dansın büyülü öyküsünü anlatıyor. Büyükşehir Belediyesi, bu etkileyici çağdaş sanat gösterisini izlemek isteyenleri Gündoğdu Meydanı'na bekliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 36. Uluslararası İzmir Tiyatro Günleri kapsamında kente gelen Fransız sanat ve tasarımcı grubu Groupe-Laps’in “Keyframes” adlı gösterisi, Gündoğdu Meydanı’nda İzmirlilere görsel şov sunuyor. 8 Nisan Pazar akşamı dahil olmak üzere her gece tekrarlanacak etkinlikte Gündoğdu Meydanı, ışıkla sanatın büyüleyici buluşmasıyla aydınlanıyor.

Bir ışık tasarımcısı olan Thomas Veyssiere, sinemanın dünyasında, sokak performanslarında, etkinliklerde, videoda, çağdaş sanatta ve tiyatroda "ışığı keşfeden sanatçı" olarak tanınıyor. Veyssiere'in 2008 yılında video sanatçıları  ve set-ışık tasarımcıları ile beraber kurduğu Groupe-Laps, dünyanın önemli merkezlerinde gerçekleştirdiği gösterilerle büyük ilgi uyandırıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haldun Dormen 90 yaşına İzmir'de girdi
Sonraki Haber MHP Karşıyaka Teşkilatı Alpaslan Türkeş’i konferansla andı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?