ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı: Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı gözden geçireceğiz

Büyükkarcı: Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı gözden geçireceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı: Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı gözden geçireceğiz

FIBA Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finalinde UCAM Murcia'ya elenerek üst üste ikinci kez Final Four'un kapısından dönen Pınar Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, seride yaşanan olaylara sert tepki gösterirken, "Bu organizasyona katılmayı gözden geçireceğiz" dedi.

İspanyol rakibini bu sezon gruplardaki iki maçta da yenmesine rağmen çeyrek finaldeki iki mücadeleyi de kaybeden yeşil-kırmızılılarda Büyükkarcı, "Elenmekten çok ikinci sınıf bir takıma elendiğimiz için çok üzgünüm. Hem İzmir'de hem İspanya'da saha dışı organizasyonlarla bizi devre dışı bırakan Murcia'yı kutlamak içimden gelmiyor" şeklinde konuştu.

Rakibiyle evinde yaptığı olaylı ilk maç sonrası FIBA'dan Şampiyonlar Ligi'nde ilk 2 iç saha maçını seyircisiz oynama ve 20 bin euro ceza alan Kaf-Kaf'ta Büyükkarcı, İzmir'deki olayın fitilini ateşleyen rakip takımdan Rojas'a herhangi bir ceza çıkmamasına tepki gösterip, "Şampiyonlar Ligi'nin buna seyirci kalması bu organizasyonun bizim tarafımızdan gözden geçirilmesine neden olabilir. Lima ve Rojas'la evimizde başlayan Fair Play dışı şovlar rövanşta da tüm şiddetiyle devam etti. Tüm Avrupa'da mimli olan bu iki oyuncuyla ilgili hala bir ceza çıkmaması düşündürücü. Avrupa'da yer alacağımız kupayla ilgili resmi açıklamayı çok kısa süre içinde yapacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’nın ''Mahfel''i kurtulacak
Sonraki Haber Başkan Kocaoğlu ''Toptan çözüm'' çalışmalarını denetledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?