ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaybolan iki lise öğrencisi Bostanlı'da bulundu

Kaybolan iki lise öğrencisi Bostanlı'da bulundu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaybolan iki lise öğrencisi Bostanlı'da bulundu

Karşıyaka'da ailelerinin haber alamadığı için polise başvurduğu aynı sınıfta okuyan lise öğrencileri 16 yaşındaki Berke P. ile aynı yaştaki Zeynep Y., Bostanlı Semti'nde kimlik kontrolü sırasında bulundu.

https: Alınan bilgiye göre, lisede aynı sınıfta okuyan Berke P. (16) ve Zeynep Y. (16), dünden beri eve dönmedi.Berke P'nin, dün sabah babasına 10 dakikaya kadar döneceğini söyleyerek evden ayrıldığı, geri gelmeyince baba Volkan P'nin durumu ilettiği eşi Derya P'nin, oğlunun aynı sınıfta okuyan kız arkadaşı Zeynep Y'nin ailesini aradığı öğrenildi.Genç kızın da kayıp olduğu, ailesinin polise başvurduğu haberini alan Berke P'nin ailesi de çocuklarıyla ilgili kayıp müracaatında bulundu.Ailesi, Berke ile sınıf arkadaşı Zeynep'in bulunması için sosyal medyadan çağrı yaptı.Anne Derya P, dün sabah saatlerinde evden çıkan oğlundan bir daha haber alamadıklarını söyledi.Çok üzgün olduklarını belirten Derya P, "Oğlumun ve sınıf arkadaşının bir an önce bulunması için yetkililerden yardım istiyorum." dedi.

İki sınıf arkadaşı, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Bostanlı semtinde kimlik kontrolü sırasında bulundu.Çocukların emniyetteki işlemlerinin ardından ailelerine teslim edileceği öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Polisi palayla yaraladılar...
Sonraki Haber Çocuk gözüyle evrensel değerler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?