ANA SAYFA > SPOR > Arslan: Kazanamadık ama bu mücadele karşılığında üzgün değilim

Arslan: Kazanamadık ama bu mücadele karşılığında üzgün değilim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Arslan: Kazanamadık ama bu mücadele karşılığında üzgün değilim

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta Silivrispor galibiyetinin ardından iç sahada güçlü rakibi Bandırmapor ile golsüz berabere kalan Karşıyaka'da teknik direktör Cihat Arslan açıklamada bulundu.

Mücadelenin karşılığını sahada oyun olarak gördüklerini söyleyen teknik direktör Cihat Arslan, "İyi oynadık. Özellikle ikinci yarıdaki performansımızdan memnunum. Kazanamadık ama bu mücadele karşılığında üzgün değilim. Yarışta her puan önemli. Taraftarımız bize 90 dakika itici güç oldu. Onların da desteğiyle oyundan hiç kopmadık. Maç sonu bizi bağırlarına basmaları çok önemliydi. Çok özverili bir yönetimimiz var. Canla başla çalışıyorlar. Mesut Sancak'ın da böyle bir dönemde kulübe duyarsız kalmaması maddi-manevi çok sevindirici. Hep birlikte bu savaşı sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Gaziantep Basketbol'u konuk ediyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka ilk yarıya dua etti…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?