ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, tribün gücüne inanıyor...

Karşıyaka, tribün gücüne inanıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, tribün gücüne inanıyor...

Karşıyaka'da cumartesi günü Bandırmaspor'la oynanacak maç öncesi tribün seferberliği var. Yönetim, taraftar desteğini artırmak için Play-Off yarışındaki rakibiyle yapılacak maçın bilet fiyatlarını 10 TL'ye indirdi.

İç sahadaki taraftar desteğini bu süreçte en önemli silahlardan biri olarak gören Karşıyaka, Atatürk Stadı'nda eski teknik direktörleri Mustafa Uğur'un çalıştırdığı rakip karşısında tribündeki büyük gücüne güveniyor. İzmir temsilcisi, ligde kalan iç saha maçlarını Menemen İlçe Stadı'na aldırabilmek için de resmi girişim yapacak.

Karşıyaka, bu sezon aldığı puan silme cezaları sonrası grupta ilk kez 4'üncü haftada gerilediği düşme hattından, 16 haftadır hiç sıyrılamadı. Silivrispor galibiyetiyle birlikte Kahramanmaraşspor ile olan puan farkını 1'e, Fethiyespor'la 2'ye indiren yeşil-kırmızılıların rakibini yendiği takdirde aylar sonra ilk kez düşme hattından çıkma ihtimali bulunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege Masterler Ligi'nde KSK Çarşı 1912 lider
Sonraki Haber AASSM’de Şubat keyfi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?