ANA SAYFA > GÜNDEM > ESHOT Genel Müdürünü Karşıyaka'da evinin önünde darp ettiler...

ESHOT Genel Müdürünü Karşıyaka'da evinin önünde darp ettiler...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ESHOT Genel Müdürünü Karşıyaka'da evinin önünde darp ettiler...

İzmir Büyükşehir Belediyesinin ulaşım şirketi ESHOT'un genel müdürü Raif Canbek, Bostanlı’daki evinin önünde kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce darp edildi.

Karşıyaka Bostanlı Mahallesi'ndeki evinin önünde darp edilen Canbek, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur, yüzünden ve başından yaralanan Canbek'i hastanede ziyaret etti.
Yapılan açıklamada, aldığı darbeler nedeniyle yüzüne dikiş atılan Canbek'in hayati tehlikesi bulunmuyor. Kontrol amacıyla bu akşam Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gözlem altında tutalacak vbilgisi verildi.
İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'da pelikanlar insanlarla iç içe...
Sonraki Haber CHP İl Başkanı Yücel'den metro çıkışı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?