ANA SAYFA > SPOR > KSK Yönetimi, Başkan Akpınar'ı ziyaret etti

KSK Yönetimi, Başkan Akpınar'ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Yönetimi, Başkan Akpınar'ı ziyaret etti

Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı ziyaret etti.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel'den sonra 2. ziyaretini Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a yapan KSK yönetimi, belediye başkanına da forma ve atkı hediye etti. Ziyarete yönetim kurulu başkanı Turgay Büyükkarcı’nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Gökhan Şensan, Cafer Aralı, Hasan Çelik, İlter Köseoğlu ve Rahmi Sarıca katıldılar.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette Hüseyin Mutlu Akpınar şirketleşmenin Karşıyaka Spor Kulübü’nün geleceği açısından olmazsa olmazı olduğunu belirtirken sözlerine şöyle devam etti:
‘’Spor kulüpleri siyaset üstü yerlerdir. Kaf Sin Kaf’a gönül vermiş herkesle beraber yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde Karşıyaka Spor Kulübü’nün belli noktalara gelmesi için elimizden geleni yapmalıyız.’’
Ayrıca Akpınar tesisleşme için elinden geleni yapacağını ve bir kaç hafta içinde güzel bir sürprizi olduğunu, doğru yönetimlere her zaman destek vereceklerini beyan etti.
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ise önceliklerinin mali disiplini sağlamak olduğunu söylerken ‘‘ Popülist olmadan, altyapıya daha fazla yönelerek adım adım düzlüğe çıkacağız‘’ dedi. Zaman zaman belediye başkanına hakaret edildiğinin altını çizen Büyükkarcı: ‘‘Bu tip hareketler birlik olması gereken camiamıza zarar veriyor. Bu gibi durumların bir daha yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız’’ diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Yönetim Kurulu, Karşıyaka Kaymakamı Yücel'i ziyaret etti
Sonraki Haber Bostanlı'da pelikanlar insanlarla iç içe...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?