ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı yöneticiler bir yılı değerlendirdi

Karşıyakalı yöneticiler bir yılı değerlendirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı yöneticiler bir yılı değerlendirdi

Karşıyaka’daki kamu, özel kurum ve kuruluşları ile siyasi parti yöneticileri bir araya gelerek 2017 yılında Karşıyaka’da yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Karşıyaka’daki kamu, özel kurum ve kuruluşları ile siyasi parti yöneticilerini bir araya getiren 2017 yılının son aylık toplantısı, Karşıyaka Best Western Premier Otelde yapıldı.

Kaymakam Yücel, toplantıda yaptığı konuşmada bir yılı daha geride bıraktıklarını, yeni yılda da insanlarımızın mutluluğu için daha da özverili çalışmaları gerektiğini belirterek şunları söyledi. “2018’in Karşıyaka’mıza, İzmir’imize, ülkemize ve dünya ’ya barış ve sevgi getirmesini diliyorum.

“Başarı birlik, beraberlik fedakârlık ve gayretle mümkün”  

Başarı; birlik, beraberlik,fedakârlık ve gayretle mümkün.Başarı için birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularını pekiştirmek için fedakârlık gerekir ise fedakârlık, gayret gerekirse gayret göstermeliyiz. Biz Karşıyaka’yız. Bu durumda bizim örnek ve önder olmamız, tabii bir görevimiz olduğu kanaatindeyim.Birlikte uyguladığımız tasarruf tedbirlerinden çok olumlu sonuçlar alındı.”

Karşıyaka’da ilk uygulanan projeler, Türkiye’ye yayılıyor

Karşıyaka’da uygulanan bir kaç projenin merkez tarafından tüm Türkiye’de uygulandığına da değinen Kaymakam Yücel okullarda hijyen denetimi, okul aile birliği temsilciler gurubu kurulduğunu, okullardaki“Sağlıklı Yaşam Kulüpleri” gibi projelerin merkeze yansıdığını, merkezin de bunun alt yapısını oluşturarak Türkiye’de uyguladığına, Avrupa’nın ikinci, Türkiye’nin birinci okullar orman eğitim alanının Karşıyaka’da kurumakta olduğuna dikkat çekti.

“Karşıyakalı yardımseverdir, fedakârdır”

Karşıyaka’nın Organ Bağışında 2016 da Türkiye’de İzmir’in İzmir’de de Karşıyaka’nın birinci olduğunu, 2017 de de birinci olacaklarını vurgulayan Kaymakam Yücel sözlerini şöyle sürdürdü. “Karşıyakalımız yardımseverdir, fedakârdır. Organ Bağışında en öndedir, kan bağışında, yoksulara yardım etmede, resmi kurumlarda iş ve işlemlerin yürütülmesinde büyük mesafeler kat ediyoruz. Tabi bütün bunlar sizlerin duyarlılığınız ve fedakârlığınız sayesinde oluyor. Seçimlerde siyasi partilerimizin yöneticilerinin duyarlılığı sayesinde çevre ve gürültü kirliliği yaşanmadı.”

Aralık ayı toplantısı Karşıyaka Best Western Premier Otelin sahibi Abdullah Savranoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan toplantıya; Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Medikal Park İzmir Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Hüseyin Furtuna, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, Karşıyaka Tapu Müdürü Erhan Sakarya, Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş, İlçe Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek,SYDV Müdürü Muhittin Edirne, Orman İşletme Müdürü Erdal Şahan, İlçe Kütüphane Müdürü Cuma Öztekin, SGK Şube Müdürü Tuncel Dağdelen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, PTT Yalı Şubesi Müdürü Nihat Candoğan, İZSU Karşıyaka Şube Müdürü İlhan Gökdeniz, Yamanlar Vergi Dairesi Müdürü Ali Karakaya, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, Karşıyaka Ağız Diş Sağlığı Merkezi Yöneticisi Dt. Yıldızhan Altınışık, Nüfüs Müdürü Derya Çıngıl, Basketbol Adamları Derneği ve Bostanlıspor Başkanı, Gazeteci Yazar Avni Erboy, İş adamı Mehmet Çelebi, Besiad Başkanı Ali Akdaş ve diğer kurum yöneticileri katıldı.

Türkiye’de İlk

Türkiye'de bir ilk olarak bilinen, 6 yıldır her ay düzenlenen Karşıyaka'da kahvaltıda buluşma toplantıları, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka’ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.  Karşıyaka’nın sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüşmelerin yapıldığı toplantının oldukça verimli olduğu belirtiliyor.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ (www.karsiyakahaber.com ) ÖZEL HABER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alaybey Tersanesi'nin önü açıldı
Sonraki Haber Tüketicilerin tercihi evde yılbaşı eğlencesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?