ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da bu kez eşler buluştu

Karşıyaka’da bu kez eşler buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da bu kez eşler buluştu

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın eşi Zehra Akpınar, Karşıyakalı kadın muhtarlar ve muhtar eşleri ile yeni yıl yemeğinde buluştu. Gönüllerince eğlenen konuklar, 2018’i mutlu karşıladı.

Kent Balık Restoran’da gerçekleşen buluşmaya Karşıyaka’nın kadın muhtarları ve muhtar eşleri katıldı. Fasıl eşliğinde eğlenen konuklar koca bir yılın stresini attı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın eşi Zehra Akpınar şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyet’e değer katan tüm kadınlarımızı ve sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bugünkü buluşmamızı çok önemsiyor, buradan yükselecek dayanışma ve çağrı davetinin ne kadar kıymetli olduğunu biliyorum. Ne güzel ki, biz kadınlara her açıdan büyük saygı besleyen, onların eğitimden spora, sağlıktan emeklerinin değerlendirilmesine büyük ve önemli adımlar atan bir Karşıyaka’mız var.

Kadın muhtarlarımız, hayatın kılcal damarlarında demokrasi-kadın-halkasında, kente ve ülkeye hizmet bilincinin seçkin örnekleri olarak çalışıyor. Hiç kuşkusuz muhtar eşi olan arkadaşlarımız da eşlerine bu yolda esin veriyor, güç veriyor. Bu güzel ve onurlu çabanın bir parçası olduğum için mutluyum.”

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KODA yeni yıla merhaba dedi...
Sonraki Haber Karşıyaka Voleybol Şubesi devam dedi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?