ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Yönetimi açıklama yaptı...

Karşıyaka Yönetimi açıklama yaptı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Yönetimi açıklama yaptı...

Şirketleşme ile ilgili karar alınacağından 24 saat önce istifa eden ve 13 Ocak için Olağanüstü genel kurul kararı alan Karşıyaka Spor Kulübü Yönetimi açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

"Karşıyaka Spor Kulübü'nün içine düştüğü durumdan kurtarmak ve kulübümüzün geleceğini kurtarabilme adına, yönetime talip çıkmadığı ve kulübümüzün kayyuma gitme ihtimalinin önüne geçmek adına 22 Mayıs 2016 tarihinde göreve geldik. O tarihten bugüne kadar, camiamız malumu olan borç yükü altındayken en hızlı biçimde düze çıkarmak için fedakarlıklar ve yoğun çalışmalar yaptık.
Kulübümüzün tek çıkış yolu olan şirketleşme çalışmalarını genel kurulumuz takdiriyle başlattık.
Başkanımız ve camiamızın önde gelen isimlerinden oluşan komitemiz bu güne kadar çalışmalarını sürdürmüş, ne yazıkki camiamızın tek çıkış yolu olan şirketleşme çalışmalarını neticelendirememiştir.
Ocak ayı kulübümüz açısından en kritik aydır.Puan silinmesinin önüne geçilmesi, ihtar çeken futbolcuların serbest kalmaması, transfer yasağının kaldırılması, ancak Ocak ayında yaratılacak kaynaklarla üstesinden gelinebilir.
Dolayısıyla Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak istifa kararı almış bulunuyoruz.
İstifa kararımızdan önce kulübümüzün önünü açmak açmak için 13.01.2018 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul yapılmasına, çoğunluğun sağlanamaması halinde 20.01.2018 tarihinde yapılmasının kararını almış bulunuyoruz.
Bugüne kadar elimizden geleni kulübümüz için yaptık. Bu süre içinde hatalarımız da olmuş olabilir. Ancak bugün kulübümüzün önünü açmak için hem seçim hemde istifa kararını almış bulunuyoruz.
Camiamız için hayırlı olmasını dileriz.

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kahveci Cengiz Çelik vefat etti
Sonraki Haber Selim Yaşar'dan büyük iddia...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?